Doporučíte firmu, která dělá dřevostavbu formou stavebnice?

Můžete prosím doporučit firmu, která dělá dřevostavby formou stavebnice ? Nechci to na klíč, pouze materiál, složíme si ho sami :-)
Odpovědět
pokud si to chcete složit sami, tak nevidím důvod kupovat jakoukoli skládačku... v čem by to bylo jednodušší?
Odpovědět
@requied v čem ? v tom že si to doma na koleni nevyřežu ?
Odpovědět
@buclpucl co si nevyřežete? jako že nedovedete uříznout kus fošny a chcete stavět dřevostavbu? Nebo nechápu jakou stavebnici si představujete...
Odpovědět
třeba baracky.eu
Odpovědět
Profilova fotka
Něco takového? :-) http://www.baracky.eu/ Nestavíme s nimi, ale byli jsme s majitelem na pár jejich rozestavěných stavbách a jeho přístup je naprosto super, všechno vysvětlil a ukázal ;-)
Odpovědět
@kubasoff @wildsweetie stránky znám, ale nevidím v tom jediný přínos pro stavitele. stejnou službu udělají jakékoli stavebniny a projektant....
Odpovědět
Profilova fotka
@ requied Záleží na úhlu pohledu. Znám lidi, kteří mají ty časové podmínky a chuť k tomu, postavit si dům prostě SAMI. Potom je tohle ideální řešení, na baráku si člověk dělá sám a v ceně má konzultace se stavbyvedoucím a něco jako stavební dozor od firmy (to byla situace před třemi lety, nevím jak to mají nastavené dnes). A co se týká kvality dřeva co tu řešíte výše - dívám se na to tak, že pokud si koupím skládačku přímo od firmy, mám asi nějakou garanci kvality toho dřeva a zároveň to mám bez starostí, protože nesháním dřevo, vím, že materiál, který mi firma dodá, bude přesně nařezaný a kompletní, všechno do sebe zapadne. A pokud mám to štěstí a vyberu si z typových projektů, ušetřím i za projektanta :-)
Odpovědět
@wildsweetie díky, právě že nad nimi uvažuji, ale chtěla jsem porovnat i s jinými dodavateli :-) proč jste s nimi nakonec nepostavili ?
Odpovědět
Profilova fotka
@buclpucl budeme stavět s woodsystemem, dělá i montované dřevostavby
Odpovědět
Profilova fotka
@buclpucl Protože tenkrát jsme si jen začali pohrávat s myšlenkou, že bychom rádi za pár let stavěli a dělali jsme si průzkum možností, jak se k dřevostavbě dopracovat. Baráčky se jako jediné z těch, které jsme navštívili, lišily právě tou možností stavět si svépomocí, což se nám líbilo, ale zároveň nám bylo hned jasné, že my na to nemáme ani čas, ani byť minimální zkušenosti. Když jsme ty stavby viděli naživo, došlo nám, že to vůbec není tak jednoduché jak by se mohlo při označení "dům-skládačka" zdát. Ale jak říkám, pokud má někdo k ruce pár šikovných kamarádů nebo zkušenosti a hlavně ten čas, je to určitě super volba :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?