Dům 5+kk - od jaké kvalitní firmy?

Profilova fotka
Zdravíme všechny, koupili jsme pozemek a přemýšlíme o domečku.. Chtěli bychom začít stavit tak do tří let, nespěcháme na to, ale rádi bychom měli už i nějaký ten projekt. Jistě víme, že chceme patrový dům, nejlépe 5+kk s krbem a vstup ze severu nebo ze západu. Chtěli bychom se vejít do 2 500 000 vč DPH. Otázkou je, jaký dům zvolit a od jaké firmy. Nemá někdo z vás podobné požadavky nebo již postavený dům a dal by nám na něj tip? Nám přijde zajímavý třeba Domino od Gservisu, ale co jsme četli na diskuzích, tak se většinou rozpočet z Gservisu nedá brát moc vážně... Díky za jakékoliv tipy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
A budete stavět svépomocí? Pokud na klíč, tak 2.5 mil. za 5+1 na patro s krbem mi přijde nereálné
Odpovědět
@sussie01 od firmy na klic je ta cena nerealna... mozna subdodavkami nebo svepomoci, ale na klic to za tu cenu nedate... a uz vubec ne s kvalitni vyhlasenou firmou. Btw stavime dum 5+kk, svepomoci plus drobni remeslnici a budem radi za 3mil... pravda k 5+kk mame i satnu, malinky sklep, dilnu a garaz, ale i tak...
Odpovědět
Profilova fotka
a proč budete stavět za 3 roky ??? na co čekáte - hypotéky jsou ted na minimum - a ani moc nepřeplatíte za 20 let tak musíte stavit jak psali tady ostatní svépomocí - na klíč to bude tak za 3,5 ošizené či 4 miliony - firma chce aspoň milion vydělat
Odpovědět
Pripojuji se k nazoru ze 5+kk na patro s krbem mi taky prijde do 2.5 mil. jako hodne nerealne... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No počítáme s tím, že bychom stavěli spíš svépomocí.. Na tom se dá spousta peněz uštřit.. Co se týče otázky, proč nestavit hned.. Hypotéku na pozemek už máme, tak bychom chtěli splatit aspoň část, a pak se pustit do domku. Možná to nevydržíme tak dlouho a opravdu začnem stavit dřív. A pravda je, že ty hypotéky jsou teď vážně výhodný, tak uvidíme, jak to všechno dopadne... :-)
Odpovědět
našla jsem toto https://www.dum-pegas.cz/rodinne-domy...
Odpovědět
Zdravím, na stránkách thermo home najdete patrovou 5+1 do Vámi požadované částky. Dnes jsem je kontaktoval ohledně domu Greta plus,tak jsem sám zvědav jaká bude osobní schůzka.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkujeme za všechny tipy. Dave 323, na domy z Thermo home jsme také koukali a jsou pěkné, mohl bys mi dát vědět, jaká je s nimi spolupráce? A koukali jsme ještě na firmu Futur, nemá s ní někdo zkušenost? :-) Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@sussie01 Futur si všichni chválí, nicméně do 5+kk se s nimi nevejdete (dělali nám projekt a cena jen hrubé stavby na 5+kk byla 1, 7 mil + okna a vchodovky za cca 200 tis.). Jinak sám majitel nám říkal, že hrubá je tak 40% celkové ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
@nininka23 a muzes mi prosim rict, na ktery dum vam delali projekt? Asi ty finance prehodnotime, chceme mit kvalitni dum, ktery nam vydrzi bez problemu i pro deti.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sussie01 byla to marika, měli jsme drobnou změnu, že místo garáže byl ještě pokoj
Odpovědět
Profilova fotka
My pomalu dostavujeme svépomocí trochu pozměněný Pozitiv od Gservisu a do 2,5 mil.se vejdeme.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?