Ekonomické stavby - názory

Dobrý den chci se zeptat co říkáte na "Ekonomické stavby" s programy např nulová hotovost atd. Zaujaly mě jejich domečky... Jen si nejsem vším tak jistá. A je to závazek prakticky na celý život. PROTO se chci zeptat, zda s němi v minulých 2 letech (2016-2017) někdo zdárně postavil dům. Bez nějakých větších komplikací. Děkuji moc za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
staci hledat http://www.modrastrecha.cz/forum/mont...
Odpovědět
Obavam se, ze u teto firmy se komplikacim nevyhnete.
Odpovědět
pokud to jde tak se jim vyhněte obloukem, Pokud nejde tak choďte vědchno kontrolovat s nezávislým stavebním dozorem který je "od rány" bude to potřeba
Odpovědět
@luckadlouha Soused poridil pozemek v roce 2016, s ES zacinal jednat na jare tehoz roku. Dodnes ma pouze holou louku, starosti nad hlavu a je lehci o 170.000,- (zatim). Zvazte sama...
Odpovědět
@rdkubis74 ..tak to má podobný jako já, akorát já už od léta bydlím... :-D
Odpovědět
@plaintruth taky se vám to táhlo dlouho s problémy?? :(
Odpovědět
No právě že se mi to zalíbilo... Ale poté jsem zabrousila na internet a pokukovala pí recenzích a dalším a nevím no. Spousta lidí pise ať se tomu všichni vyhnou obloukem a ostatní že postavili bez problémů jen s menšími zmatky a nedopatřeními. Tak tedy nevím no. Do budoucna bychom s přítelem chtěli Baracek tak během roku bychom to chtěli začít řešit.... Ale nejsem si až tak jistá... :(... Neznáte nějakou podobnou společnost která staví domečky?? Dekuji :-)
Odpovědět
@luckadlouha dobrý den,u nas v lokalitě stojí 2 domky od ES a vše v pořádku. Ale dle recenzí bych se taky bál. Jinak mohu doporučit firmu Loex. Zděné domy. Jsou u nás tři domy a taky vše v pořádku.
Odpovědět
Profilova fotka
@luckadlouha jak píše @geodett podobné forum tu již je, byť bylo založeno již dříve... obávám se, že tu narazíš spíše na nespokojené klienty ES než spokojené, to ale neříkám, že nejsou, ale dají se spočítat na jedné ruce, ;-) my máme dům od Rýmařava, ale mají toho hodně, kdo dnes ale ne že :-) Tak šťastnou ruku při výběru ;-) jen ne ES ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luckadlouha Spokojení klienti jsou ti, kteří jim nepodepisují směnky a jsou schopní si hypotéku zajistit sami. Ti, co podepíšou směnku a uvěří tvrzení ES, že jim zařídí hypotéku, většinou dopadnou špatně. Protože jsou to lidi, kteří ví, že jim žádná banka hypotéku nedá (dluhy, nízký příjem)... a pak si naivně myslí, že pokud jim nedá banka, ES to nějak zařídí. No nezařídí. Takže jestliže máte předschválenou hypotéku v bance, jděte klidně do toho. Ale pokud jste ti, co jim banka jasně řekla, že na hypotéku nedosáhnou, tak to nezkoušejte brát přes ES, oni vám to nezařídí.
Odpovědět
ES určitě ne! Známí s nimi staví, hrůza a děs. Přes léto se na stavbě i měsíc nic nedělo, jelikož toho měli hodně a jezdili na jiné stavby. A co mohli, to pokazili... Původní termín nastěhování listopad, pokud budou bydlet na jaře, budou šťastní. Najali si i svůj stavební nezávislý dozor, prostě všechno jedna velká katastrofa. Člověk si myslí, že s firmou půjde vše rychle a hladce, opak je pravdou :-( V ceně projektu na klíč nejzákladnější kvalita, pokud chtějí lepší, připlácí.
Odpovědět
@luckadlouha ne proč?.. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Takže pokud člověk od nich nechce financování tak je vše více meně v klidu ? Na schuzce jsme byli seznámeni přesně s častkami co budou požadavt aby se stavba zahájila. Což je zminovaných 170000tis. pokud je človek má tak se zaplatí a vše je v čistým štítem pokud ne , umožní vam si od nich pujčit tyto peníze a poté se o tut částku snižuje částka z celkove ceny domu. Takto nam to bylo vysvetleno.
Odpovědět
A nedaji si rict ti lidi :( Prece, kdyz uz jsou reference firmy 50/50 neli hure ani neuvazuju o spolupraci. Chapu ze asi chcete bydlet a vidina rychle bezstarostne stavby je super, ale nema cenu riskovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?