Firma Euroline. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky :-) Chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s firmou euroline. Moc se nám líbí bungalov 872, takže zatím je to náš největší favorit. Díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pro představu je to tenhle : http://www.euroline.cz/ActiveWeb/proj...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my máme taky projekt od eurolinu, ale to je vše. Zatím sme nezačali se stavěním, ale co nevidět začnem. Jejich přístup je dobrý, vše nám hned vyřídili a zaslali. Ten projekt má ale chyby - jako každý projekt zvlášt typizovaný. Co nás trochu zamrzelo, že jejich odhadovaná cena je stanovená s použitím těch nejlevnějších materiálů - myslim vnitřní vybavení, cihly a střecha je od porotherm a bramac), ale třeba obkladačky za necelých 200,- Kč/m, kovový zárubně, nejlevnější dveře atd. Takže musíte počítat s navýšením ceny když budete chtít průměrně kvalitní domek. Možná to tak ale mají všechny projekty od jakýkoliv firmy - nevim. Kdyžtak mrkni do alba.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Delfi. Tak já si myslím, že to tak bude u všech firem. Proto nechceme dům na klíč. Necháme si udělat hrubou a zbytek si budem dodělávat postupně firmama, abychom to měli tak jak se líbí nám. Neříkám, že musíme mít všechno super, ale dveře, vanu, atak chceme mít jaké se líbí nám, a myslím, že se tím i dost ušetří...to je můj názor. Vy budete chtít postavit dům na klíč?
Odpovědět
ahoj, já osobně zkušenost nemám, ale soused podle nich stavěl. Podklady mu poslali hned, ale on si už od základů stavěl sám, tak s nimi dál nespolupracoval. Co se týká plánku,ten si trošku poupravil, ale s tím se asi počítá u všech ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
zezule: no právě my taky nestavíme na klíč, manža je celkem šikovnej a znalej takže to budeme vše stavět svépomocí navíc máme v rodině dost profesí-elektrikář, střechař, topenář atd. Počítáme, že tím dost ušetříme a vrazíme to do lepšího zateplení, vybavení atd. Uvidíme jak to dopadne do konce března bysme měli poprvé kopnout do země. Jinak jak říkám euroline je v poho a profesionální co se týče jednání a zaslání projektu i úprav. Tak hodně štěstí. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky. Tak snad to nějak taky zvládnem. Budete stavět v Praze nebo okolí? My bychom chtěli tento rok ještě udělat základovou desku a po novém roce, asi v únoru nebo březnu začít. Taky moc držím palečky.
Odpovědět
Profilova fotka
zezule: jojo stavíme za prahou u benešova a vy? Myslim, že do konce roku možná zvládnete víc než jen základovou desku :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Na internetu jsem objevil firmu PKP Domy (pkpdomy tečka cz), dobré ceny, vysoký standard.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Profilova fotka
Neschopni ING neviridi stavebni povoleni vse je kopirovano stavebni urady se jen hrozi ldyz vidi jejich projekt ing.. a hlavne zavsrchno nehorazne palky pokud budete nekdy behem vystavby neco menit a verte ze budete tak zavse nehorazne zaplatite Nedoporučuju!!!! Opavsko
Odpovědět
Profilova fotka
Neschopni ING neviridi stavebni povoleni vse je kopirovano stavebni urady se jen hrozi ldyz vidi jejich projekt ing.. a hlavne zavsrchno nehorazne palky pokud budete nekdy behem vystavby neco menit a verte ze budete tak zavse nehorazne zaplatite
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?