Gservis - Perla, Start, Klasik, Karmen

Zdravím...máte někdo postavený tento dům podle projektu Gservisu? Budu ráda za nějaké reference, popř fotky, zkušenosti s velikostí pokojů atd. Díky moc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzavas ahojky, šli jste nakonec do některého projektu? My teďka narazili na projekt Start a dům nás docela zaujal...
Odpovědět
Ahoj, nakonec jsme do ničeho z toho nešli, máme úzký pozemek a nevešla by se nám tam už garáž. Manžel se nadchl pro jednu firmu z Hradce Králové,ale přiznám se, že i já, byli nám moc sympatičtí. Byli jsme se podívat nakonec na dům Domino a přiznám se, že jsme až na prohlídce zjistili, že je sice moc pěkný, ale my bychom tam dělali spoustu úprav. Je pravda, že to chce všechno vidět na vlastní oči, aby člověk viděl co a jak. Ale jestli můžu říct co jsem kde viděla, jaké jsme měli velikosti pokojů v paneláku atd.Tak 10,5m2 pokoj pro jedno dítě úplně stačí. 2 už se tam budou mačkat. Stejně jako ložnice 13m2+šatna je úplně dostačující- Každý řekne samozřejmě sám podle sebe, někdo by v tom bydlet nemohl, protože pokoje odpovídají těm panelákovým, ale my z paneláku jdeme a nám to stačit bude. My nebudeme žít pro barák, ale chceme, aby barák byl pro nás, takže, ať si užijeme zahradu, luxus soukromí, ale abych nebyla otrokem úklidu, zbytečně velkých prostor, které člověk nevyužije (od pondělí do pátku jsme od 6:30-16:30 pryč a o víkendech chci někam na výlety s dětma), zaplácá nábytkem nebo dokonce ani neumí využít. Jsem příznivcem raději menšího obýváku a útulného, než velkého jako taneční sál, který působí prázdně a studeně, protože většina lidí neví, jak takový veliký prostor zařídit. Ale to už jsem jinde. Je pravdou, že u těchto projektů G-servicu chce počítat s nastavením 1 cihly na výšku. Nemají naprojektované zateplení, pokud chcete nízkoenergetický, takže to chce počítat ještě s tím. A taky prý nemají projekotvanou pochozí půdu, takže se tam nedají dát normálně dát věci, jen na trámy-tomuhle moc nerozumím,ale dokážu si to představit. V podstatě budeme mít něco podobného, jen asi o 8-10m2 menší, taky 5+1 a za tuhle cenu, pokud vyjde vše jak má, tak bude i s garáží a krbem. A budou to 2 klasická patra, takže žádné šikminy, ale všude stejně vysoké stropy a půda by měla být pochozí. Ale my budeme mít dřevostavbu, potřebujeme bydlet rychle. ;)
Odpovědět
Ale jinak, jak se na to dívám s odstupem, dispozičně se mi zdá pěkně řešený. A i ta technická místnost by mohla být dostatečná. My ji budeme mít dohromady se spodní koupelnou, tak pak pořeším nějaké alespoň optické oddělení,nebo nějaké skříňky, ať schovám bordel. ;-)
Odpovědět
@zuzavas můžu se zeptat, s jakou Hradeckou firmou stavíte?:-) a stavíte na klíč, nebo ne?:-) díky za odpověď!
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzavas moc děkuju za odpověď, žijeme teď taky v paneláku na 61 m2 s dvěma dětmi, tak to cítím podobně... zatím jen předběžně uvažujeme, tak jsem noc ráda za zkušenoati druhých, a to hl. i ohledně skutečné ceny, jinak si tak ujasňujeme, co bychom chtěli... takže díky moc za postřehy
Odpovědět
@bibim -stavíme s Gebas domy a na klíč. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?