Firma HB stavby, s.r.o. - reference

Profilova fotka
Máte prosím nekdo zkušenosti??? jde o to, že firma nabídla hodne zajímavý rozpočet o proti jiným firmam... nikde jsem se o nic moc nedozvedela a na stránkách mají asi 6 realizovaných staveb... dekuji za odp.
Odpovědět
Profilova fotka
:-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@michaelaemail Zdravím, zřejmě s křížkem po funuse vzhledem k Vašemu příspěvku z května, nicméně pokud to pomůže, mám to z první ruky, kamarád měl od nich dům na klíč a velmi, ale opravdu velmi si tím nadělal problémy. Firma nadělala hodně zásadních vad na domě, z toho důvodu nebyl dům převzatý a přes mnoho výzev k odstranění vad se prodloužil termín zhotovení z půl roku na dva. Jednatel je velmi arogantní, na pozemku nadělal velké škody, ke studni s pitnou vodou zakopal odpady ze stavby (i chemikálie). Vady stejně všechny neodstranil. Velmi sprostý, arogantní a hádavý člověk. Odmítá jakoukoli vinu a vůbec nehodlá řešit reklamace a všeobecně vady díla. K domu nepředal vady díla a spoustu dalších věcí. Propadlé revize. Půl roku to musel kamarád řešit přes právníka aby ho vůbec donutil k odstranění alespoň části vad a předání díla. Takže do toho ještě slušný peníz nasypal. Snad jsem trošku pomohla
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, dekuji za reakci, jelikož jsme posílali poptávku, oni nabídku, pak nejaké zmeny... na které už nikdo nereagoval... na zavolaní nereagovali, ani telefon nebrali, pak po mesící z niceho nic telefon v půl 10 večer, že je to rozpočtář od HB a že nam dela nabídku... ok ... nikdo už nic od té doby neposlal, pak telefonát, že toho mají hodne... katastrofa jednání... hnus ... at máte registaci dnešní a jste fake, tak já i za sebe rozhodne nedoporučuji !!!! dekuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?