Ideální šířka plochy před garáží pro pohodlné vjíždění a couvání

Dobrý den, Prosím, zda někdo nemáte zkušenosti s ideální šířkou pozemku před garáží, aby se pohodlně s autem manipulovalo pří vyjíždění/nacouvání do garáže? Máme dlouhou soukromou příjezdovou cestu a proto máme před domem více zpevněné plochy, aby se po vjezdu do garáže dalo vždy dobře vytočit, abychom zpět na komunikaci mohli jet vždy předem a nemuseli couvat. Nicméně si tím zmenšujeme zahradu. Aktuálně je šířka zpevněné plochy před garáží 7,5m, ale uvažuji o zmenšení o 1m. Ovšem bojím se, že by to pak už nebylo pohodlné. Poprosím o názory, zda by zmenšení bylo možné? Děkujii
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím a jaká je plánovaná šířka garážových vrat?
Odpovědět
@kossakowski1980 Dobrý den. Šířka je 6m, stání pro 2 auta.
Odpovědět
čistě prakticky, co získáte zvětšením zahrady o metrový pásek? Když osadíte až těsně k vydlážděné ploše opticky se zmenší, ale dá se do budoucna využívat, auta jsou čím dál větší a třeba pokud máte dětí tak dorostou, klidně ještě další auto přibude. bude stát před garáží.
Odpovědět
Profilova fotka
Kup si 5m SUV a budeš ten metr přidávat. 😉
Odpovědět
Profilova fotka
@mareks3 Podle mě tam normálně zaparkujete. Nicméně bych to řešil tak, aby to nebyla každý den pakárna tam zajíždět. A možná se na ten prostor před domem podívat jako na celek a né jako cesta a zahrada.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?