Kdo může být napsán jako investor projektu?

Kdo může být napsán jako investor projektu? Pozemek vlastní přítel, musí být jako investor psaný jen on nebo tam může figurovat i moje jméno? Byl by to problém? Jde to tak udělat?
Odpovědět
@zelca nevím jak to teď MUSÍ být, ale u nás v roce 2014 musela být psaná manželka jako investor, protože byla majitelkou pozemku jen ona. Já to nijak neřešil. Když bylo něco techničtějšího potřeba vyřídit, tak jsem to stejně vyřizoval já. Nyní a stále ještě není dostavěno, to máme již ve společném vlastnictví a jméno na nějakém papíru vůbec neřešíme.
Odpovědět
Na stavebním úřadě jsme řešili podobnou věc- je jim to jedno, jen se musí doložit navíc dokument o souhlasu s užíváním stavby vlastníka. Dále u elektřiny budete muset znovu doložit souhlas vlastníka(pokud to budete chtít napsat na investora), akorát u připojení vody nám nedovolili zřídit prípojku na investora, ale pouze na majitele nemovitosti. Problém pro vás může být s financováním, pokud nejste manželé banka bude vyžadovat, ať je majtel nemovitosti také součástí hypotéky- ne jen investor. Pokud by jste byli manželé, tak takovou věc vyžadovat nebude.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?