Jak na nízkonákladový mini-domek?

Dobrý den, postačí mi 20 m2 - což dokazuji i zkusmým náčrtem. Dostanu tam vše co potřebuji - včetně prostorné kuchyňky, WC atp. Chtěl bych si zkrátka zařídit nějakou tu moderní dřevostavbu - kolem 500 000,- Jen nemám ponětí co a jak udělat - jakou firmu oslovit atp. (Neb abych nenaletěl.) Co myslíte - vyplatí se to ekonomicky, ekologicky, náklady, komfortem (teplo v zimě, údržba,...) více, než byt - garsoniéra atp.? Či to mám pustit z hlavy? Děkuji.
Odpovědět
Dvacet metrů to má celkově? To je dost málo, garsoniéra pro jednoho má obvykle min. 30 metrů čtverečních. I je to brané jako takové minimum pro jednoho člověka. Zrovna nevidím žádné úložné prostory, kam přijde oblečení, vysavač, boty, toaleťák...?
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud máte pozemek, tak si myslím, že to možné je, ale proč by to kdo dělal? To není na žití, to je jen na přespání, tam budete zakopávat sám o sebe.. i kdyby se to lépe uspořádalo, stále vám tam ještě chybí wc, minimálně jedna skříň na oblečení, nějaké sezení (nebo vy jen ležíte či sedíte u pc?.. a kam si sedne návštěva?). Mrkněte na netu na různé dřevostavby k rekreaci a modulární domy a nechte se inspirovat tam...
Odpovědět
Profilova fotka
Nevím,no,podle mě by jste se museli dostat na tuto cenu i s větším domkem...my máme na pozemku v této ceně postavenej 5xnecelých 5m,patrový, na trvalé bydlení jedné osoby,či jen rekreační zcela dostačující..samozřejmě neočekáváme životnost v řádech několika generací..vytápění jen infra panely,komplet režie měsíční cca 1200-1400Kč...ale firmu doporučit nemůžu,bylo to od soukromníka a my sami nebyli spokojeni...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my teď přemýšlíme a jednáme s firmou, co nabízí dřevostavbu o zastavěně ploše 39m2 s podkrovím (cena bez desky) v podstatě na klíč za 356000kč. Cena půl míče za 20m2 je dost nadsazená :-.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?