Jak se vám líbí půdorys RD? Máte zkušenost s firmou?

Profilova fotka
http://www.rodinne-domy-hk.cz/pudorys...
Odpovědět
mne se tedy nelíbí ta druhá ložnice nahoře, tam bych umístil 2 pokojíky a o to zvětšil obývací pokoj s kuchyní
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s @vodak01 ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
na co tak velká ložnice, koupelna a hala v patře? a posezení pro 4 lidi v ložnici? to si tam projektant bude vodit návštěvu? ... taky bych nahoru dala spíš soukromé pokojíky taky si nejsem jistá těmi točitýmí schody ... jak se po nich dostane například ta rohová vana do patra?
Odpovědět
Spodní patro se mi líbí, ale nahoru bych taky dala raději 2 dětské pokoje (popř. 1x dětský, 1x nějaká sušárna nebo pracovna). Taky hala mi v patře příjde příliš veliká, ještě bych ji zmenšila příčkou, vznikne další místnůstka, (třeba šatna pro dceru atp.) Ten stůl a židle v ložnici, to je takový projektantský průjem :-D :-N řekla bych, nesmyslné.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to vůbec nelíbí. Kuchyně malá, špatně řešená - ta obíhačka kolem obýváku k jídelnímu stolu.... Jak píše @semelka po točitém schodišti nic neodstěhuješ a hořejšek ten jsem nepochopila. Koupelna velká jako obývák. Obrovská ložnice. Jako by architekt nevěděl co tam má dát....
Odpovědět
Na to, jak má dům velkou zastavěnou plochu, to je bída. Technická místnost mi přijde hrozně malinká, kuchyň bez špajzu, točité schodiště nepraktické - kamarádka má a nadává jak špaček.
Odpovědět
také si myslím, že na tak velké ploše by šel půdorys vyřešit lépe.. kuchyně je malá, ložnice velká a přitom téměř bez úložných prostor, úložné prostory v přízemí celkově chybí... a pozor na orientaci na světové strany, tady jsou pokoje na tři strany, aby třeba pokojíčky nevyšly na sever... pokud tento rozměr 12x12 m a s patrem, pak bych tam taky dala pokojíky a dole to pořešila lépe a s lepšími, bezpečnějšími schody..
Odpovědět
Dole přecpáno, nahoře nic... Projektant už by neměl hulit... :-D :-x Ale k věci... Zrušila bych tu místnost vedle schodiště (tu atypickou s kulatou stěnou) a nechala udělat radši pořádné schodiště. Co jsou všechny ty prázdné malé místnůstky dole? Chtělo by to celé překopat, dole odlehčit a spací pokoje prostě nacpat nahoru. ;-)
Odpovědět
S firmou skusenosti nemam. Inac suhlasim s tym co napisala vacsina, ze ponukane riesenie nie je vyhra. Ale jedno plus to ma a to je zadverie. Nie kazdy dom to ma a v zime je to na nezaplatenie (nekurite "von dverami"). Inac na prizemie by som dala akoze trojizbovy byt (jedna detska, jedna spalna a obyvak +kuchyna + jedalen spolu) a hlavne spajza a práčovna s technickou. Hore by som urobila priestranny dvojizbak s minikuchynkou a tocite schody nahradila schodami pri stene (alebo v rohu, najlepsie na sever alebo severovychod). Takze v skratke to znamena menej priecok a viac svetla.
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasím s většinou názoru tady, když na patro, tak celé překopat, pokojíčky nahoru a dole zvětšit kuchyň a obývák a pořádnou tech. místnost, kdyby to měl být jen přízemní domek, tak by se z toho dalo vycházet, ale taky bych upravila některé věci
Odpovědět
líbila se mi poznámka - projektan by neměl tak hulit a nebo by měl hulit víc aby mu to myslelo :-) 8-)
Odpovědět
Ja mela za to, ze kdyz bungalov, tak prizemni budova? Jinak mi to prijde taky dost neprakticke, bez ohledu na patro.
Odpovědět
Článek se načítá
souhlas většinou....kuchyni jako pidi kukaň bych nechtěla ani náhodou, kor v baráčku...zrušila bych ložnici a dala kuchyni tam a spojila ji s obývákem. V patře bych udělala min. 2 pokoje ;-) .....ty točité schody bych já osobně nechtěla, přijdou mi nebezpečné :-N
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?