Jak se Vám líbí tento návrh bungalovu?

Zdravím Vás :-) jakpak se Vám líbí tento návrh jako zděný. Jakou úpravu by jste udělali? Osobně bych zrušil koupelnu v ložnici :) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja osobne bych koupelnu nechala - netusila jsem, ze ji NUTNE potrebuju az do te doby nez jsem si vyzkousela, jake to je mit koupelnu v loznici rodicu :-) Dneska uz vim, ze bez koupelny u loznice rodicu - NIKDY :-) Bungalov je jinak pekny - me osobne chybi technicka mistnost, spajz a ulozne prostory. Opet, v okamziku, kdy ziju v dome, kde se na ulozne prostory moc nemyslelo, vim, jak chybi.
Odpovědět
@jablicko12 Technickou beru jako tu místnost jak je parkování pro auto. Jinak nějaká vnitřní by se určitě také hodila :) Špajz mě nenapadl,spíše jsem si nevšiml,že tam není :)
Odpovědět
Za prvé - není zádveří...žel to vyžaduje česká legislativa a je to i dobré k oddělení špíny a zimy od vnitřku...takže určitě bych oddělila... pak se mi nelíbí ten pokoj vedle kuchyně - ale záleží, co by to bylo...jako dětský pokoj ne, jako pracovna..proč ne :) postrádám technickou místnost pokud je to ten výběžek nahoře, tak to mi přijde dost nešikovný umístění.... jinak asi celkem v pohodě....
Odpovědět
@misadan česká legislativa vyžaduje zádveří?to jsem netušila:) my zádveří nemáme, vstup do domu je řešený hodně podobně jako na obrázku:)...mě se to naopak líbí, že je celý prostor vzdušný a není chodba plná dveří... My stavíme bungalov, prostorově je podobný, akorát ho máme do elka...:) Tenhle návrh se mi líbí, pokoje jsou dostatečně velké, koupelnu bych u ložnice klidně nechala...původně jsem ji taky chtěla, nevadila by mi tam, ale nakonec máme vstup z chodby...
Odpovědět
Profilova fotka
@luckydaisy My zadveri taky nemame, mame to podobne jak ty pises - a dneska covece resim, jak zadveri udelat. Kdyz se v zime otviraji dvere, tak Ti to zvladne "vyfoukat a vychladit" cely obytny prostor. Zalezi, jak moc casto courate ven a dovnitr - my mame dva psy, takze docela casto a v zime fakt nic moc. Plus musis hned pri jakemkoli naslapu, nanosu a bordelu jit a hned to vytrit, zamest, uklidit, protoze si to jinak roznosis domu.
Odpovědět
Koupelnu bych si v ložnici nechala a zádveří mi tam taky chybí.;-)
Odpovědět
Jojo, je to tam...a osobně si myslim, ze je to dobra vec...z toho duvodu jak pise @jablicko12 tak se proste hodi...... :)
Odpovědět
@jablicko12 my máme naproti zádveří prosklené atrium a prostě by byla škoda tam dát dveře. Takhle vejdeš do domu a vidíš přes atrium až do zahrady a to se nám strašně líbí, původně jsme tam řešili dveře (skleněné), ale pak jsme to zavrhli, tak uvidíme...třeba to jednou vyřešíme jinak... ;-)
Odpovědět
Ahoj všem Dle mého názoru (23 let pracuji jako projektant) je dispozice vcelku dobrá. Zádveří opravdu schází. Nejde o legislativu, ale o praktičnost. Doporučuji přidat příčku s posuvnými dveřmi do pouzdra. 9 měsíců v roce mohou být dveře schované ve zdi. V zimním období jde o dobrý teplotní filtr. Dále je to dobré pro nekřížení provozu vstupu zvenku od čisté chodby...Doporučuji! Bez spíže to dle mě také není dobré. Technická místnost - na jednu stranu je dobrý prostor u parkování. Tam ale bude sekačka, nářadí, kola, atd. Kde ale bude kotel, boiler či jiný zdroj ohřevu vody. Kde bude pračka nebo sušička? Jako poslední - prostor šatny bych dělal přístupný přímo ze zádveří a ne z chodby. Dispozičně to ale zlé není. Určitě to jde ještě učesat tak, aby to naplnilo všechny potřeby a představy o bydlení. Ondřej
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?