Jak usadit dům na tento pozemek?

Zdravím všechny. Protože jste nám tak hezky posledně poradili, měla bych další otázku na zamyšlení. Přemýšlíme nad postavením domu na pozemek. Je to taková dlouhá nudle se 4 metrovým převýšením. Počítáme s tím, že budeme dělat určitě terasy. Na fotce je dům posazen tak, jak jsme si to asi představovali, ale vůbec si tím nejsme jisti. V předu je oddělené místo na parkování návštěv, u známých s tím máme jen dobré zkušenosti. Pořád se dohadujeme, jestli dům nemáme posadit raději více dozadu atd. Prosíme tedy o vaše názory, kam byste ho posadili vy? Děkuji moc za jakýkoliv návrh :)
Odpovědět
Otočená fotka přízemí
Odpovědět
Profilova fotka
já bych se snažila dát dům co nejvíce k silnici (samozřejmě tak, aby jste před domem pohodlně zaparkovali auto - cca 6m od silnice). Vznikne vám tak za domem krásně velký prostor, který můžete využívat. Prostor před domem je pro mě mrtvý prostor - je to tak maximálně na nějakou okrasnou zahrádku a "na práci" :-) Moje máma razí, že je dobré mít garáž co nejblíže k cestě z důvodu odhazování sněhu v zimě. Sama má garáž cca 15m od silnice a v zimě, když celou noc sněží, tak musí stávat minimálně o půl hodiny dřív, aby se dostala vůbec z domu autem.
Odpovědět
ahoj, úplně nerozumim proč máte na nejlepší části pozemku tzn J-Z danou garáž?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja bych primarne dum zrcadlove otocila. Na zapad aby byl obyvak. Na tu nejslunecnejsi stranu dat garaz je strasna skoda. Od silnice bych dum odsazovala co nejmin. Jen aby se tam veslo auto pripadne navstevy, max 2 a fertig. Skoda si zmensovat zahradu za domem. Tu pred domem vyuzivat beztak nebudete, bude s ni jen prace jak pisou vyse ;-)
Odpovědět
@katuska_prchlikova Také bych dala dům blíže k cestě-sice si myslím, že za domem je takový lán zahrady, že by klidně stačila i půlka, ale spíše z praktického hlediska,nechtělo by se mi chodit tak daleko k domu, odhazovat sníh.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?