Jak velký máte obývací pokoj s kuchyní?

Profilova fotka
Milí střecháčci... Jak velký máte obývací pokoj s kuchyní.. Co říkáte na námi vybraný projekt?
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Mně osobně se líbí moc. Oceňuji, velkou předsíň a jestli dobře koukam, tak i zastřešení vchodových dveří. To jsou totiž věci, které mně na domku chybí. Dvě koupelny, samostatne WC super :-) . Pokoje se mi jeví dostatečně velké a kuchyň bude taky prostorná. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kosky jéé to jsem ráda.. Už bych se konečně chtěla vklidu vyspat :))) pořád kombinuji a přemýšlím :))) Ještě mne napadlo z té pracovny udělat kuchynský kout.. .měla bych to i blíž na terasu... a obývák by se tím zvětšil, kdyby se to propojilo....
Odpovědět
Profilova fotka
Přibližně Kuchyň 15m2, jídelna 15m2, obývák 30m2. Vedle obýváku máte jakoby garáž/stání???
Odpovědět
@avv pokud bys raději větší obytný prostor, tak je to urco reseni. My máme dům 4+kk a já bych naopak pracovnu, nebo hostinský pokoj velmi uvítala. Máme obdobně velkou obytnou místnost a stačí nám. Ale to už záleží na vašem životním stylu. Dům je to prostorny, má špíz i technickou. Mne by vyhovoval a myslím, že i z venku bude pěkný :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@avv jen taková technická, třeba v obýváku chci mít ten prostor tak, abych nemusela mít nikde sedačku přiraženou ke zdi, v jídelně totéž.
Odpovědět
@avv taky bych teda měla jednu technickou. Ve velké koupelně bych dala umyvadla a sprchový kout na druhou stranu, aby trubky ve zdi nesousedily s pokojem. Myslím, že by pustena voda mohla být slyšet...
Odpovědět
Profilova fotka
@kosky ano z venku je také pěkný ... jen budeme přidávat čelní okna z té strany jak je jídelní stůl viz foto
Odpovědět
Profilova fotka
@mandre ne tam bychom chtěli přidat okna viz foto
Odpovědět
Profilova fotka
@kosky aha to je dobrý nápad...
Odpovědět
Profilova fotka
@mandre nooo s tou sedačkou to bude oříšek.. Tím, že chceme okna skoro ze všech stran
Odpovědět
Profilova fotka
Tento projekt máme přesně my, procházela jsem spoustu projektů, ale tento byl vítěz. Máme ho trochu předělaný a stavíme svépomocí (teď začínáme).
Odpovědět
Článek se načítá
@avv nádhera! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@peta7178 Opravdu? tak to mne těší :) co jste měnili?
Odpovědět
obyvacku s kuchynou mame rovnako velku a pride mi to v pohode, inak projekt tiez pekny aj ked bungalovy sa mi moc nepacia
Odpovědět
Profilova fotka
jéé tak to moc děkuji..jdu kouknout do alba, jestli nemáte nějaké fotky v realu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož si ho chceme postavit svépomocí, tak jsme ho museli trochu zmenšit. na 150m2. Ale přesto jsme tam narvali všechno co jsme chtěli. Zrušili jsme koupelnu pod ložnicí a ten šatník. Místo pracovny máme šatnu a pracovnu máme vedle pokojů pro děti.
Odpovědět
Profilova fotka
@peta7178 jééé tak to jste dobře vyřešili...
Odpovědět
Tak my máme obývák řešený podobně jako na obrázku:) Jen máme jinak okna, v části, kde je sedačka nejsou, máme velké francouzské v místě, jak je stůl...kuchyň do účka, pak stůl a 2 sedačky. Máme 42m2 a je to dostačující... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luckydaisy také tam chceme přidat okna... nemáte fotečky?
Odpovědět
Profilova fotka
@luckydaisy už si vzpomínám :) už jsme si psaly :)
Odpovědět
@avv jen mě napadá, že pokud budou z této strany velké prosklené plochy, tak budou zasahovat i do kuchyňské linky, pokud ji tedy nepresunete na místo pracovny, a to by pak bylo asi vhodné přesunout i spíž. A dají se takto řešena okny zastínit predokennimi žaluziemi, nebo roletami, aby létě nedocházelo k přehřívání pokud například smeruji na jih či západ?
Odpovědět
Profilova fotka
@kosky ano kuchyn bych dala jen po stěně a pak k tomu ostrůvek asi. Ano dají se zastínit. Teď bydlíme v tamvém domě... okna jsou pro nás hodně důležité.
Odpovědět
Profilova fotka
@kosky Ještě možná přemýšlím ho natočit zrcadlově... nevím , co je lepší :((( pokojíčky na východ? nebo na severo západ?
Odpovědět
@avv Dispozice nevypadá špatně, líbí se mi ložnice s šatnou a koupelnou. Není to největší, ale to bungalovy nebývají, aby nebyly "rozplizlé" po pozemku. K dispozici mám jenom takovou poznámku...přijde mi tam málo skladovacích prostor...kam dáte kola, lyže, další vybavení na sporty, nebo třeba střešní box atd? Plánujete nechat si přístupnou půdu, nebo budete dělat nějakou "boudičku" na pozemku?
Odpovědět
Profilova fotka
tak v první řadě chceme (jestli to půjde udělat holkám spaní jakoby ve štítu. Tím budou moci využít pokojíčky dole na denní činost a postel budou mít jakoby nad chodbou ....uvidíme jestli to půjde zrealizovat. Obývák s kuchyní také bude až do štítu. Tento dům totiž nemá stropy. Posílám foto pro představu a foto pozemku :) jinak na pozemku máme ještě dva domy, ve kterých je místa habakuk... Ted tam máme ovečky a kravičky :)
Odpovědět
@avv Otevření do krovu by jít mělo, akorát změníte technologii střechy. Původně určitě počítali při výstavbě s dřevěnými příhradovými vazníky. Klasická konstrukce krovu bude podle mě dražší. Objeví se vám v interiéru potom asi i nějaké nosné prvky - sloupky, kleštiny. Taky počítejte s větším vytápěným objemem. Vidím že na skladování máte místa dost, takže to je bez problému :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?