Jak vybrat projektanta?

Ahoj, mame pozemek a radi bychom zacali s koleckem vyrizovani ,,povoleni,, ke stavbe. Chci zacit projektem, ale otazka je jak vybrat projektanta? Bohuzel jsem krom referenci na strankach jednotlivych projekcnich kancelari nenasla jine reference. Jak jste vybirali vy? Obesilali jste je a zadali treba o cenovou nabidku + co bude dokumentace os nich obsahovat + ukazky predchozich praci? Dekuji.
Odpovědět
Zkoušeli jsme nějaké naslepo. Nevyšlo to s žádným, každý měl nějaké podivné požadavky a nebo když byl normální, neměl čas. Dva jsem dostala na doporučení od kolegu. Jeden se s námi sešel, nic pro nej nebylo problém, nasliboval, pak dělal mrtvého brouka. Ten druhy se ukázal jako velice spolehlivý a pečlivý a s nim to nakonec vyšlo. Tady se akorát ukázalo, že ani dobra reference nemusí vést k úspěchu. Je to proste boj.
Odpovědět
hodně štěstí při výběru...myslím, že vám zde lidé poradí to co má obsahovat projekt, např pro stavební povolení - DPSP je dáno vyhláškou č. 499/2006 Sb. doporučuji do smlouvy s projektantem jasně uvést, pak ho máte trochu v hrsti kdyby se cukal s nějakým výkresem (příklad nedávno tu někdo v projektu pro stavební povolení neměli ani výkres základů)
Odpovědět
@luj89 mám ho doma, Manžel je stavební Ing. S Atorizací, takže u nás dobré. Jinak přeji ať dobře vyberete. Když vidím co si někteří dokážou říct za PD, tak se nestačím divit. Pokud chcete nějakou radu, tak píšete sz
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 nastesti na sruby jsou v podstate jen 2 co to delaji na plno tak to bylo jednoduhy jinak bez osobnich zkusenosti nekoho z okoli je to sazka do loterie
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 Tak u mě to bylo celkem jednoduché. Nejdřív jsem hledal firmu co mi postaví drevostavbu v mém rozpočtu. Tak jsem šel na seznam a hledal v okruhu mého města. A když se nic neukazalo tak jsem přidával km a dostal se až do Roudnice nad Labem. Měli profesionálně udělaný web, zajímavé domy v referenci a jeden dům postavili dokonce přímo u nás ve městě. Velkou výhodou bylo ze se jednalo o firmu dvou lidi. Architekt a stavební dozor (jestli to takhle mužů napsat ).
Odpovědět
@patrica moc dekuji, pisu sz ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?