Jak změnit vnitřní dispozici

Zdravím, naskytla se nám možnost o kousek zvětši jednu stranu domu. Bohužel by se dětem zvětšili pokoje a to o dost cca na 16 m2 a 18m2 což už nám příjde dost. Přemýšlíme jak by se dalo s čím hnout aby jsme neměli tak velké pokoje a např. si zvětšili ložnici a udělali tam miniaturní šatnu nebo koutek na PC. Níže přidávám půdorys. Budeme rádi za každý nápad změny jen aby jsme zmenšili pokoje. Děkuji 😉
Odpovědět
Ložnice bez úložných prostor je poměrně nefunkční. Vedle okna se nevejde ani 600mm skříň. Stejně i kdyby se vešla, tak mít mezi postelí a skříní cca 600mm průchod je dost stísněné. Dispozice se dá změnit např. takto, posílám dvě varianty s vytvořením šaten. Velikost dětského pokoje do 12m2 je dostatečná. Šířka pokoje by neměla klesnout pod 3m. Koupelna je také nelogicky velká a vybavení chaoticky rozmístěné. Posílám variantu s vyčleněním záchodu samostatně - vznikne pak příjemná police se dvěma umyvadly a naproti sprch. s vanou. Případně dát pračku a sušičku do tech. místnosti a koupelnu s wc zmenšit. Obecně je lepší nad problémy dispozice přemýšlet komplexněji a včas a s někým kdo tomu rozumí. Přeci jenom v tom budete žít celý život.
Odpovědět
@mikur tohle je více méně už konečný půdorys který jsme předělali. Ložnici jsme zvětšili a koupelna je tek dělaná schválně, pračku a sušičku tam chci mít byla jsem na to zvyklá a měnit se mi to moc nechce, na původním obrázku nebyl vidět samostatný wc. Pokoje teď mají 11 a 12 m2.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?