Jaký je váš názor na tento projekt, máme dva každý jinak členěný?

Profilova fotka
Projekt č.1. prosím o Vaše připomínky a nápady. Děkuji.
Odpovědět
Mně se moc nelíbí průchod kolem pokojů a ložnice a ten výřez u kuchyně je docela zbytečný, určitě bude lepší to zarovnat.:-)
Odpovědět
@nellalucia Také bych ten výřez v obýváku určitě zarovnala. A přijde mi hodně malinké zádveří. Já bych raději zmenšila tu pracovnu a zvětšila zádveří. Ale to záleží na každém, třeba tu místnost potřebujete větší. Mně by stačila menší a raději bych prostornější zádveří. Také mi přijde hrozně dlouhá cesta od zádveří do kuchyně. Mám raději vchod blíže a naopak spací část co nejdále. Ale třeba to cítíte jinak :-) Každopádně hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
tak za mě , zrušit ten výklenek, škoda místa, podle mě daleko na wc, pokud budete dělat venku ?! , zádveří nevejde se ani nic...udělala bych ho alespoň o trošičku širší, to malé dole uprostřed, je nějaká druhá koupelna či co?, zamyslete se nad rozvody vody atd. Vím, že je to těžký, i já už bych dneska udělala lecos jinak, ale ....každopádně držím palečky :-)
Odpovědět
Dle mého vkusu není dispozice rozdělená na klidovou a společenskou zónu. Osobně se mi líbí vejít do domu s větším vestibulem. Pokračovat chodbou kolem wc a koupelny do společenského centra, tedy obývák. Z obýváku pak klidové zony, tedy chodby vedoucí k pokojům a ložnicím. Z toho za mě plyne, že dispozice na obrázku bych překopal. Dle jiných kriterií. Jen podotýkám, že se jedná jen o můj pohled na to řešení a nikomu jej nenutím.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych zrušila výklenek..nebo jinak,jaký má smysl?Zádveří zcela nepoužitelné...3 pokoje,takže předpokládám rodina s 3 dětmi,kde si všichni po příchodu domů odložíte svršky,kde se zujete?Hodně malá obýváková,společenská část domu...obě WC bez okna,koupelna bez okna..pohrála bych si s umístěnímm dveří,aby za ně šly dát třeba vestavné skříně v pokojích...bez urážky,ale příjde mi,jak když to projektoval někdo,kdo je zvyklý projektovat novodobé byty a vzal to podle nich...zcela tam postrádám právě tu možnost využití domu v bydlení oproti bytu...ale samozřejmě nevím,co vám konkrétně vyhovuje,jaké jste si zadali požadavky... ;-)
Odpovědět
Vnuk práve pozerá rozprávku o Bořkovi staviteli....aj toto mi príde, akoby sa niekto hral na architekta....výklenok, úzke dlhé chodby, obiehanie okolo wc a kúpeľne, kúpeľňa a wc bez okna v strede pôdorysu, vstupná predsieň úplne malá, po dve okná v izbách, žiadna komora, v tak velkom dome by mal byť aký-taký šatníček, verzus odkladacia miestnosť, návšteva ti bude v noci odchádzať cez celú kľudovú zónu, nehovoriac o dverách do spálne za chrbátom sedacej časti.....Mňa by rozčulovalo iba také obehnutie ak niekto zazvoní a ja varím a musím ísť otvoriť cez celý dom-trasa ako mak v makovom závine...to isté aj nosenie nákupu a podobne...hm celé nanič...nič ma tu nenadchlo....doporučujem porozmýšľať....
Odpovědět
Profilova fotka
Mě to přijde hlavně hrozně malý.. kdyžsi vezmu, že šírka chodby je min. 1,2 m, tak ten pokojík dole má tak cca 2,5x3 m? Nevím, třeba opravdu potřebujete 4 pokoje a ložnici, ale pak bych uvažovala o zvětšení celého půdorysu. Jinak ve výklenku taky nevidím žádný smysl, obývák na prostoru 3,5X4 m si taky nedovedu představit, zvlášť pokud je vás 5
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji, plocha je 171m2...zastavěná ať jsem přesná. Máme ještě jeden projekt, chtěla jsem vědět názor i někoho jiného. :-) Zkusim předložit projektantovi a uvidíme co se bude dít. Jinak ten výklenek je tam, aby to prý nevypadalo jako krabice...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?