Kam umístit ložnici?

Zdravím všechny šikovné stavitele a stavitelky :-) :-) konečně se k vám všem brzy přidáme. Navrhli jsme si bungalov. Jsme teprve na začátku, ale bohužel spěcháme na projekt kvůli hypotéce v bance :-( tak bych chtěla poprosit o vaše cenné rady a připomínky. Navrhli jsme si 5+kk s garáží, částečně podsklepený. Chtěli bychom garáž, nad ní technickou s komorou, následuje kuchyň s obývákem. Tam to nemáme rozmyšlené. Orientace terasy bude na jih. Pokoje s pracovnou směřují na západ. Nevíme si rady kam umístit ložnici s rodičovskou koupelnou a šatnou. Zkoušeli jsme ji dát nahoru nad obývák, pak vedle pokojů a v současnosti je dole vlevo. Děkuji předem za pomoc....JN
Odpovědět
Profilova fotka
Tuhle část práce svěřte projektantovi, proč bydlet celý život v nedokonalém domě kvůli pospíchání? Pokoje, kde se spí, by měli být na východ, světlo je příjemnější po ránu než si pokoj vyhřívat na noc.
Odpovědět
Doporučuji se poradit s projektantem nebo architektem. Take jsme si navrhli domeček a když to viděl architekt, jaký "paskvil" jsme si jako laici vymysleli, tak se mu ježili všechny chlupy. V našem původním projektu se mi pár věcí nelíbilo, nebyla jsem si tím jistá, přesně jak vy píšete. S některými místnostmi jsme si nevěděli rady a také jsme spěchali, abychom stihli desku letos. S architektem jsme vše překopali, zjednodušili půdorys, vyřešili věci, z kterých jsme nebyli nadšení, protože jsme to my samy nedokázali vymyslet a teď se nám baráček moc líbí. Desku letos určitě nestihneme, ale to nevadí, hlavní je, že máme domeček na míru. Doporučuji to s někým také konzultovat. Když se podívám na váš projekt. V ložnici mi nesedí přístup do koupelny. Musí se obcházet celá postel, navíc v rohu máte ještě skříňky. Nebude tam prostor moc úzký? Když jeden bude spát, ten druhý ho bude rušit díky chození do koupelny. Nemohl by být vchod ze strany od dveří, místo skříní? Určitě je potřeba vymyslet vše tak, abyste si řekli, tak teď je to ono a žádné výhrady neměli. Je to na celý život a byla by škoda, kdyby jste se unáhlili.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?