Kam umístit pračku a sušičku?

Kde je, prosím, dle vašich zkušeností, lepší umístit pračku a sušičku? Přímo do koupelny, nebo do technické místnosti? Mám pořád dilema :-S Předem díky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pokud máš místo v koupelně tak tam já ji mám třeba pod schodama v uklidové místnosti
Odpovědět
nesnáším pračky v koupelně, nevypadá to pěkně, já ji uričtě budu mít v technické.
Odpovědět
Do technické, v koupelně mě to vždy iritovalo.
Odpovědět
Máme v technické. Tam máme i koš na prádlo. Nevýhoda je tedy v tom, že po sprchování/koupání je nutné přenést oblečení do koše v technické (a po dětech tam zbyde občas nějaká zapomenutá ponožka :)). Výhoda je, že pračka a koš nehyzdí koupelnu. Hlavní koupelnu máme nad technickou, ale bohužel se mi nepodařilo udělat shoz. Kdyby ano, pak by to bylo ideální. Byl by nesmysl mít pračku v patře a zároveň by se prádlo házelo rovnou k pračce. Pokud máte podobnou situaci, zvažte to už v návrhu.
Odpovědět
Profilova fotka
mame vestavenou ve skrini na chodbe v patre spolecne se susickou. - jsou tam detske pokoje i loznice. v koupelne jsme nechteli.
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud je možnost dát ji do technické, asi bych ji tam dal. Jinak ale proti pračce v koupelně nic nemám; není to sice tak estetické, ale rozhodně je to praktické. :-)
Odpovědět
Mám ji v technické
Odpovědět
Pokud máš technickou, tak snad není co řešit?? :-D Od toho je, aby zde byla pračka, sušička, kotel, umyvadlo nebo výlevka, prkno na žehlení, koše na prádlo apod. Jinak nějak nevím, na co by byla. :-)
Odpovědět
pokud máš možnost dát to kamkoliv jinam, než do koupelny, tak hurá do toho
Odpovědět
Mě pračka se sušičkou v koupelně nevadí, v koupelně jsme s nimi počítali a je na ně prostor, jsou v rohu, kde nejsou vidět...Záleží opravdu na tom, jak máte řešený dům ;-) ...Já bych je do TM nedala, protože jednak to je z části dílna, z části místo na kotel, podlahovku atd., pak koš na prádlo máme zatím v šatně, v TM nemáme topný žebřík (některé prádlo do sušičky nedávám)...sice máme bungalov, ale představa, že neustále lítám z šatny do koupelny a do TM se mi fakt nelíbí...tudíž takhle vezmu koš, vše vyperu a usuším v jedné místnosti a opět to odnesu do šatny...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?