Kde koupit projekt (zděný dům)?

Ahoj,chceme koupit typovy projekt,mate nekdo tipy,kde koupit? G-servis,Euroline,to je jasny. Zajimaji me i jine zdroje,nebo i slovenske stranky,ale co uz mate overene,na urade nebyl problem a nebo nebyly treba nesmysly v projektu. Jen doplnim,ze osobne se shanim po zdenem bungalovu.. Dekuji moc.
Odpovědět
Pane Bože, ty to vidíš! :-o Jaképak KDE? Snad si vybereš projekt domu, o kterém si myslíš, že ti vyhovuje, a koupíš ho. Jedno od koho.
Odpovědět
@moncicak2 Stejně budeš potřebovat normální projekt "na míru". Potřebuješ vyřešit povolení (podm. ÚP a regulativa, jako je zastavěnost, podlažnost +dalších x podmínek. Každá lokalita (vybavenost IS) a pozemek (svažitost, tvar, orientace, napojení na komunikaci) je originální a jedinečný. Tak proč tam "cpát" něco univerzálního přičemž to bude ve výsledku všechno napůl. Zkrátka ten typovej budeš muset stejně upravit/přizpůsobit (minimálně usazení, přípojky IS) a nejspíš X dalších změn v dalším průběhu povolování či stavby. A to nejdůležitější nakonec je CENA. Milionkrát omýlaný mýtus je, že typový projekt je levnější než individuální, což v konečném důsledku není pravda. Máte typovej projekt za úžasných 29,999,- Kčs a k tomu přičtěte nutné "doprojektování" a úpravy a vyjde vám minimálně to samé co individual, ovšem s tou nevýhodou typových řešení. Lidi/stavebnící chystáte se vynaložit x milionů za RD, tak neškudlete na tom nejdůležitějším- správném návrhu/projektu. Správně navržený dům a kvalitní projekt vám ušetří spoustu peněz a co víc i starostí.
Odpovědět
Nekomu staci typovy projekt bez interieru na miru... Treba kdyz to ma byt na investici a ne na vlastni bydleni ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?