Kolik máte koupelen v dvoupodlažním podkrovním domku?

Profilova fotka
Kolik máte v domě koupelen, pkud máte dvoupodlažní podkrovní domek?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
2 koupelny(z toho v te v prizemi mame pracku) a 2 zachody
Odpovědět
Dvě koupelny, dole je spíše taková provozní jen s umyvadlem, sprcháčem + je tam pračka a záchod. Nahoře je o věco větší, 2 umyvadla, vana sprcháč. Záchod je nahoře odděleně.
Odpovědět
Profilova fotka
my máme jednu velkou v podkroví, dole je jen záchod s umyvadlem + technická místnost s pračkou, umyvadlem atd...tak nějak začínám přemýšlet, že co ve stáří, když máme koupelnu nahoře....trochu předčasně, ale uvažuju nad tím.. :-)
Odpovědět
my máme dole 2x wc, a sprchu u bazénu, koupelnu u pokoje pro hosty a nahoře máme wc, a 2 koupelny u dětských pokojů a hlavní koupelnu u ložnice, každý máme svoje a pro návštěvy ideální, každej má svoje soukromí, je to sice dost koupelen, ale my jsme to takhle chtěli , protože jsme si říkali, že než postavit velkou koupelnu pro děti, tak je lepší 2 menší koupelny, každá má 5 m2.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer no, tak to je celkem mazec :-)
Odpovědět
@jennifer a máte v plánu i úklidovou firmu nebo to budeš všechno uklizet ty? @evisek213 my plánujeme dole koupelnu se sprcháčem a 1 umyvadlem, pračka bude v technické místnosti, záchod dole zvlášť. Nahoře pak koupelna se záchodem dohromady, bude tam vana, 2 umyvadla. Myslím, že to dostačuje.
Odpovědět
Profilova fotka
dole velká - vana, sprcha, dvoj umyvadlo, pračka. wc je samostatně. nahoře je malá koupelna s vanou, wc a umyvadlo
Odpovědět
Dole koupelna se sprcháčem, vanou, umyvadlem a pod schody bojler s pračkou. Wc samostatně s malým umyvadlem. Máme dole ložnici, takže velká bude dole. Nahoře je zatím jen WC, ale je to trošku větší místnot. Do budoucna tam bude sprcháč s umyvadlem. Kluci budou mít totiž pokoje nahoře.
Odpovědět
@flakac uklízím vše sama, zatím děti nemáme, a bydlí s náma jenom ségra, takže je to v pohodě. měli jsme menší domek a ten byl rekonstuovaný, tak tam jsem mohla uklízet pořád a nebylo to vidět a tady je to řešený na hodně úložnýho prostoru, tak se nemusí moc uklízet.
Odpovědět
@jennifer klobouk dolu...:-)
Odpovědět
@flakac ono to fakt není nijak hrozný, jediný co neumývám jsou okna, protože těch je opravdu hodně a navíc nemám tak dlouhou tyč na prosklení v obyváku.
Odpovědět
Profilova fotka
@jennifer no ale nechtela bych ty koupelny uklízet až budou v provozu..doma mi stačí bohatě jedna..to bych si asi pořídila nějakou pomocnou sílu než děti dorostou a budou se moc zapojit :-D
Odpovědět
Článek se načítá
@memollka tak já je umývám i tak, když je nikdo nepoužívá, a paní na uklid nechci, manžel chtěl, ale já si na to stačím sama, ono to tak není hrozný, jde to snadno. já bychzase jednu nechtěla, protože jsme v předchozím domě měli jednu a to nestačilo, hlavně když u nás někdo byl. ono i záleží jak si kdo po sobě uklidí, protože manžel si uklidí po sobě v pohodě, ale když jsem třeba u našich, tak tatku bych zabila, prostě typickej chlap, umyvadlo věčně špinavý, sotva to umyju tak je to hned špinavý, ale holt mu to nevysvětlíš, manžel je na tohle v pohodě, on i rád uklízí, takže o to to mám jednodušší, největší nepořádek u nás dělají pejsci a kočičky, ale nedala bych je za nic na světě.
Odpovědět
taky máme dvě koupelny - podle mě už je to celkem standard, kor u větších domů, kde se předpokládá, že se stanou dvougeneračními nebo že tam prostě budou víc návštěvy. tzn. v přízemí máme pracovní sprchu a v druhé místnosti wc - nahoře jsme taky chtěli odděleně, ale nakonec zvítězil velký prostor, takže máme společně vanu se záchodem. ideál u větších domů by asi byla i možnost druhé kuchyně v patře a potom je to dvougenerační bydlení v podstatě bez problémů, protože to jsou dvě samostatný bytový jednotky, krom společnýho vchodu.. druhou kuchyň ale nemáme :)
Odpovědět
@jennifer tak to tě obdivuju s těma koupelnama :-) A můžu říct, že vím, co je uklízet stejný počet koupelen- které jsou denně v provozu. Už jen pořádný umytí wc nebo leštění sprchových koutů je v tomhle počtu na min. 1,5 hodiny :-p Ale dům máte pěknej 8-)
Odpovědět
@flakac vy jste nám obkreslili plány? :-D Máme to v plánu úplně stejně, jen nahoře nakonec nebudou dvě umyvadla, ale jedno větší umyvadlo - korýtko! :-D a záchod nahoře taky společně, ale oddělenej falešnou příčkou - nelíbí se mi, když se vejde do koupelny a první co člověk vidí je WC. 8-) @evisek213 v dnešní době už jsou 2 koupelny standard podle mě, já jsem je teda chtěla, bo u našich jsme měli jednu a to byl mor, když jsme se všichni chtěli v osm dívat na film!! :-D @jennifer ten váš haus je fakt mazec, už jsem tady nad ním slintala 8-) , ale uklízet bych ho teda nechtěla, to raději vyběhnu s hafanama na delší prochajdu - u nás rozhoduje hlavně praktičnost a časová nenáročnost na úklid.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
v přízemí koupelna s vanou a 2 umyvadla + samostatné wc, nahoře koupelna ( umyvadlo, sprchový kout) společná s wc
Odpovědět
Profilova fotka
@nemec v dvougeneračním domě bydlím od narození doposud a nikdy více!!! vlastní je vlastní.....
Odpovědět
Profilova fotka
@iw1984 my právě budeme mít koupelnu docela velkou - velký sprchový kout i vana s umyvadlem,taky budeme mít jednou velké + samost.WC....dole jsme koupelnu nechtěli...teď ale řeším, co s mytím, až budu fakt hodně stará :-) no nic, děcka (až nějaké budu mít) mně asi šupnou do domova :-)
Odpovědět
Profilova fotka
právě asi skoro čtvrtina projektů, když se dívám třeba na Gservis nebo Euroline mají koupelnu jen nahoře, dole wc+umyvadlo, tak jsme to také tak udělali..no asi se necháme překvapit - s výhledem , že do 70 ti let stjeně budu sedět v práci si doufám aspoň sma vylezu po schodech umít zuby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme dvě koupelny , s tím že dole máme - manžel a já sprcháč, vanu, wc, umyvadlo. a v podkroví je dospělá dcera a má sprcháč, wc a umyvadlo. Pračku a sušičku máme v prádelně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
brali jsme inspiraci z tohoto domu : http://www.gservis.cz/projekty-rodinn...
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 nechci malovat čerta na zeď, ale krom toho, že přijde stáří, může přijít i nějaký úraz ..já osobně bych v patrovém domě, chtěla koupelnu i v přízemí..
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme taky stavěli domeček tak abychom do schodů do podkroví nemuseli chodit , kdyby to už kvůli věku, nebo zdraví nešlo, vše co pořebujem k životu máme dole :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no :-) co říct no...bourat kvůli tomu nebudu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 ale tak až budete stavět po druhé, tak to aspon budete vědět ;-) tím to nemyslím špatně ale tak si to zdůvodňujeme my s manželem, když se nám něco nazadaří :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michalova podruhé už bych do toho asi nešla :-) ale ještě je možnost, že ten sprcháč by šel místo bojleru do techn. místnosti a bojler pod schody...nevím, musím probrat s bráchou topenářem..i když bychom ho tam teď nedávali, ale nachystali jen odpady a dali za pár desítek let...
Odpovědět
Profilova fotka
@michalova také máme dole ložnici, velkou koupelnu i wc. aby se na případné stáří zde nahoru nemuselo .. ale myslím, že na stáří postavíme menší ..toto je mooc velké - tedy pro 2
Odpovědět
Profilova fotka
@evisek213 taky bych do toho nešla, přece jen člověk už ví co to obnáší: a to mě děsí :-) jo tak to je super možnost připravit aspon odpady do budoucna, aspon nějaké řešení to má :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@michalova jj, v podkroví bude podle mě fakt dostačující (velká), takže jen ten sprcháč dole, kdybysme fakt nevylezli (nedej bože teda) :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?