Kolik stoji studie na rekonstrukci starého domku a kolik by stala k tomu projektová dokumentace?

Poradte! Chci rekonstruovat stary stolety domek. Architekt mi nabizi studii za 30 tisic, je to odpovidajici cena? A kolik by stala projektova dokumentace?
Odpovědět
těch 30.000 odpovídá spíš už projektové dokumentaci ale záleží na velikosti objektu , rozsahu prací ale i jméně architekta
Odpovědět
Profilova fotka
studie je laicky řečeno obrázek nakreslený od ruky, jak by domek mohl v budoucnosti vypadat. Neřeší technické detaily. 30tis. se mi zdá moc. Dokumentace tak od 50tis. Kč výš.
Odpovědět
Studie rozhodně není jen obrázek od ruky...Studie by měla zahrnovat půdorysy, alespoň schématický řez, pohledy a ideálně nějaké 3D vizualizace... 30tis může i nemusí být moc...záleží opravdu na velikosti domu a rozsahu prací...
Odpovědět
My měli rekonstrukci baráku 200m čtv. Cena projektu se stavařem i architektem za 60tis. A šli bychom do toho znovu. Většinou to mají všichni jen od stavaře, ale pokud chcete dodržet ráz budovy i po rekonstrukci popř. jsou tám nějaké nejasnosti ohledně uspořádání, určitě bych si vzala i toho architekta. Nám poradila hodně, dokonce nás i přemlouvala a nyní jsme rádi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?