Který projekt si vybrat?

Profilova fotka
Ahoj, chtěla bych slyšet názory na to, jaký projekt si vybrat. Konečně jsme se posunuli ohledně informací z SÚ a můžeme proto zastavět víc, než nám bylo řečeno. A máme dva různé nápady.. pozemek je 23 m široký, 55 m dlouhý. Jedna varianta je s garáží hned u domu, ta garáž tvoří linii stavby a dům je roztažený na 14m (+2m od plotu, tj. na jihu zbývá 7 m) Druhá varianta je s domem otočeným o 90 stupňů a garáží vedle, mezi tím 6 m s pergolou. Co vidíte jako praktičtější i s ohledem na čumily ze silnice? Silnice je na západě. Díky
Odpovědět
Ta horní vsrianta je taková "čistější", ale garáž vám bude ze západu stínit terasu a ložnice na SZ by pro mě nebyla ideální-potřebuju ranní slunce. Ta dole má klikatou chodbu.....já bych udělala trošku něco mezi. Vzala bych tu dolní a obývák bych dala přes celou východní stranu, ložnici na jih vedle pracovny a zádveří mezi ložnici a obývák :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Díky za názor, teď koukám, že se mi na 1. obrázku notočila šipka, sever není na severu, ale vlevo.Takže okna jsou na východ, na jih, vchod ze západu.
Odpovědět
@slabici V tom případě je to super :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak že jo ;-) Jen je to dražší varianta, protože tu garáž musíme stavět hned. U tý druhý by se ta garáž mohla dostavět někdy jindy (na svatýho Dyndy nejspíš)
Odpovědět
více se mi líbí ta "přilepená" garáž jen teda mě zaujalo, že není plánován žádný dětský pokoj =-) nebo ten by se časem udělal z pracovny ? nebo máte děti už velké a "z domu" ?
Odpovědět
Profilova fotka
řešíme ten samej problém. Víc by se nám líbil a hodil dům do L, ale klasická "stodola" by nás vyšla o dost levněji a taky není špatná...jsem zvědavá jak se rozhodneš :)
Odpovědět
@slabici Tak ji postavte....a pak dolepíte dům....jen co se střechou....hmmmm....a proč garáž a hned? Kupte plechovou boudu a máte garáž, udělejte dřevěvé stání a je to.
Odpovědět
@slabici Tu "plechovku pak zase prodáte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@subsomi Děti už jsou z domu a schválně je to plánované tak, aby se tam i s rodinou nemohli zpět nakvartýrovat. Chvíli jse přemýšleli o patrovém domě, ale znáte to.. to by v patře za chvíli hned někdo bydlel ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak Ta první varianta tak trochu obchází uliční čáru a posouvá dům trochu do zahrady. Takže stavět posléze nelze, musí to být připojený. Tedy na úřadě jsem to ještě nekonzultovala, ale myslím si, že bez garáže s tím, že to časem dolepíme na čáru, nám to asi neprojde
Odpovědět
@slabici jo jo, tak pokud jsou už děti velké, tak tomu rozumím :-) i tomu, že by se furt vraceli :-D
Odpovědět
prosím, není tady někdo, kdo má již postavený domeček a prodal by stavební projekt? představu máme bungalov 4-5+kk. Za nabídky a jakékoliv info děkujem :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?