Laguna 17 Prowiprojekt, líbí se vám návrh?

Přemýšlíme nad výběrem projektu příz. domku na náš 800m pozemek a zaujal nás tento od Prowiprojektu. Už jsme i provedli nějaké úpravy v příčkách, zrušili garáž atd. Líbí se vám návrh ? Udělali byste něco jinak ? Máte někdo zkušenost s Prowiprojektem ? Děkujeme moc za Vaše připomínky.
Odpovědět
Nikdo nic ???? :-(
Odpovědět
Mě by vadil průchozí obývák... ale to je na každém. A rovněž málo úložných prostor... pokud tedy nebude nějaký úložný prostor na půdě. Jinak pěkný, dvě koupelny znamená sice dvojitý úklid, ale zase více soukromí.
Odpovědět
Vadilo by mi spojene wc+koupelna u dětských pokoju. V pripade uziti jednoho ci druhého, blokuji oboje...Taky by mi vadil pruchozi obyvak a do satny u loznice bych dala vchod z loznice..ale zalezi jak budete využívat, zda jen pro rodice na pradlo, nebo jako satnu pro celou rodinu na sezonni věci... zalezi na kazdem..
Odpovědět
S obývákem asi nic neuděláme a šatnu bychom chtěli pro celou rodinku... Co takhle ?
Odpovědět
Profilova fotka
@baume Tak za mě je tohle bohužel horší varianta, i když je lepší vůči světovým stranám (předtím byly pokojíky na špatné straně). Spodní pokojík je opravdu malý, nebude kam dát ani velkou skříň. Vůbec se tady nevyřešil problém průchozího obývacího pokoje s kuchyní. Až budou děti větší, vždycky budou muset projít přes obývák, aby mohly do pokojíků. Nebudete mít třeba soukromí večer, když si budou vodit kamarády a tak. Hůř je tady vyřešena i koupelna s WC, protože také pokaždé ze zahrady budete muset projít společným prostorem - je to dost daleko. Stejně tak návštěvy budou takto vstupovat na WC do soukromé zóny dětí. Nevím, zda se vám hodí tento půdorys, ale obecně nejzdařilejší půdorysy přízemních domků bývají do tvaru L, protože tam se dá dobře oddělit soukromá zóna od společenské...
Odpovědět
Ahoj, chci se zeptat, kdo Vám bude dělat projekt? Už máte někoho?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@baume Zdravím, realizovali jste nakonec tento projekt? Vážně o něm uvažuji, proto se zajímám a Vaše zkušenosti. Mě se líbí a na naší parcelu se tvarem a orientací výborně hodí.. Díky a pěkný den.
Odpovědět
Ahoj, nakonec jsme dělali ind. projekt. Tenhle od Prowiprojektu byl náš první ze kterého jsme byli nadšení, ale nakonec za ten rok, byli ještě další, ze kterých jsme byli nadšenější.... ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
Na mě malý obývák ale jinak v celku ok.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?