Laguna 30N, co na něj říkáte?

Dobrý den, co říkáte na tento návrh baráčku? Stavíte již někdo? Je to takový náš favorit a za nějaké názory budeme rádi :) http://www.prowiprojekt.cz/rodinne-do...
Odpovědět

Odpovědět
mne se to líbí moc
Odpovědět
Vypadá to moc dobře, jenom bych spojil koupelnu s WC, aby se tam pohodlně vešel i sprchový kout, a druhé WC bych dal místo spíže s vchodem z předsíně, abyste nemuseli chodit tak daleko do "špinavé zóny". Spíž bych udělal buď na původním místě WC s vchodem z kuchyně (a případně i s druhým z předsíně, abyste tam rovnou od vstupních dveří mohli dávat nákupy), nebo úplně zrušil a nahradil velkou potravinovou skříní v kuchyni. Ale jinak paráda, moc se mi líbí ta nika pro krb v obýváku.
Odpovědět
Děkuji za názory a myslíte,že by byl vhodný na pozemek,kdy terasa a pokoje jsou na sever a vchod na jih, obývák západ a koupelna východ? Řešíme právě jak uspořádat na náš pozemek.
Odpovědět
Profilova fotka
tohle je taky moje představa, ještě kdyby k tomu byla rovnou garáž, tak je to u mě favorit :-)
Odpovědět
My garáž nepreferujeme :) Má představa je kryté garážové stání jako je na obr. 1 trochu vpravo vidět + nějakou místnost nebo přístavek kde mít takovou malou dílničku, kam se vejdou kola atd.. :) Kamarád má garáž a auto v ní měl snad pouze 2x a to když jel na dovolenou,jinak zaparkuje auto před garáží a je to, nebaví ho už zajíždět a z garáže má spíš takovou tu kalící a odkládací místnost :)
Odpovědět
Ahoj, už máte někoho, kdo Vám bude dělat projekt?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?