Lze podle projektu na dřevostavbu postavit zděný dům?

Chystame se stavet domecek a tak vybirame neco vhodneho.Nasla jsem typovy projekt,ktery je ale na drevostavbu.Pan byl tak ochotny a poslal mi podrobnejsi projekt s tim,ze si to mame nechat predelat na zdeny dum.Otazka je,jak?Vsude,kde jsem projekt zasilala,to brali jako individualni reseni,tudiz cena vysoka.Mate nekdo zkusenost?Dekuji za reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
Jednoduse nejde. Protoze to jsou uplne odlisne konstrukce musi se to spocitat a nakreslit cele znova. Navrhnout materialy, spocitat statiku, vypocitat tepelne ztraty, podle toho navrhnout topeni. V podstate je to jako byste zasli s rucne namalovanou skicou za projektantem at vam to udela od nuly. Jestli chcete levny typovy projekt, najdete si nejaky zdeny z nabidky, jestli chcete individualni reseni, musite pocitat s vyssi cenou. V pripade individualky bych ale radeji nasel architekta at vam to navrhne komplet podle vasich predstav a pozadavku. Nechavat prepracovavat typovy projekt v takovemto rozsahu je nesmysl.
Odpovědět
Profilova fotka
A budete stavět svépomocí nebo na klíč? Firmy na klíč udělají individuální projekt za levný peníz, protože s nimi budete stavět
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?