Malý dům s garáží

Ahoj, Nedávno jsem viděl na sreality dům (původně asi chatu), co mě zaujal. Už delší dobu se koukám po menších domech nebo projektech menších domů pro třeba 2 osoby, s garáží. Cena byla vzhledem k lokalitě nesmyslně vysoká, ale zajímalo by mě, zda tu někdo nestavěl něco podobného, případně na kolik by taková stavba tak mohla vyjít? Přikládám fotky a popis z inzerátu, fotky jsou poctivě "nastageované", ale to je fuk, snad z nich dispozice je pochopitelná. Moc díky za jakékoliv odpovědi! 🙂 Popis: Dům má dispozici 3+1 a je celoročně obyvatelný. Hodí se tedy nejen k rekreaci, ale i k trvalému bydlení. V roce 2019 zde byla provedena kompletní rekonstrukce interiéru. Nové rozvody, příčky, okna, kuchyně, koupelna. Kuchyně má spotřebiče ještě v záruce a je z ní vstup přímo do zahrady. Obývací pokoj o velikosti 20 m2 má dostatek prostoru pro obývací i jídelní část a je tady příprava na kamna. V obývacím pokoji hraje prim velké francouzské okno, díky němuž jde do místnosti dostatek světla a vám poskytuje krásný výhled do krajiny. Současně je zde vstup na balkón. Obě ložnice o velikosti 10 m2 mají mírně snížený šikmý strop. U jihovýchodní ložnice je vstup na další balkón. Koupelna je dostatečně velká, takže se do ní vešel sprchový kout i vana.
Odpovědět
Na klíč počítejte okolo 2,5 mil.
Odpovědět
Profilova fotka
Kdysi u nás byla jedna z variant koupit chatu a přebudovat si jí na celoroční... Bohužel bohudík jsme nenarazili na nic co by bylo v rozumné cenové relaci. Největší "ale" bývá u chatových oblastí dostupnost autem a IS... Stavět chatu nebo dům vyjde cenově šul nul. Ovšem cena může vystoupat právě tím, že se budete snažit propojit třeba ke kanalizaci apod.
Odpovědět
@norikakaa Díky, to mě právě zajímá. Zda je reálné do těch cca 2.5 milionů postavit malý domek s pro 1-2 lidi s garáží/technickou místností.
Odpovědět
Rozhodně to jde, pokud se budete držet na uzdě a pokud máte zasíťovaný pozemek. Posílám ceník jedné známé firmy. K cenám alé připočtěte přibližně 15-20procent. Je skutečně jedno, jestli stavíte RD nebo chatu.
Odpovědět
https://www.rodom.cz/cenik-rd/
Odpovědět
https://www.stavbyhavo.cz/typove-rodi... Opět je nutné připočíst alespoň 15% na vícenáklady a dostanete reálnou cenu . Jinak my jsme u nich platili asi 500 000 za dílnu 25m2. Před rokem.
Odpovědět
@norikakaa Který jste stavěli?
Odpovědět
@jozeffmaca my stavěli individuální projekt. Bungalov 4+kk+garsonka.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?