Máté někdo postavený bungalov 5+1 Euroline 1372?

Dobrý den, rádi bychom si s rodinou postavili bungalov 5+1 s podlahovou plochou okolo 150m2. Zaujal nás bungalov 1372 od Euroline: http://www.euroline.cz/cz/projekty/ro... Pravděpodobně bychom dům chtěli rozšířit cca o 1m doprava i doleva. Zajímalo by mě, zda máte někdo s tímto domem zkušenosti, fotky, rozpočty, cokoliv by pomohlo. Jako předběžný rozpočet jsme si nastavili 3,5M a stavěli bychom dodavatelsky zvlášť materiál a zvlášť práce. Předem děkuji za reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
@shveecko ahoj, my jsme si postavili tenhle dům, je pravda, že jsme ho hodně předělali ku obrazu svému, ale výchozí byl tento. Jestli jo chcete rozšířit o metr na každou stranu, tak se ale nevejdete do 150m2. V základu má dům něco kolem 165m2..rozšířením jste minimálně na 180m2 (cca)... My ho zdrcli na přesných 150m2(kdyžtak mám půdorys ve fotoblogu) ;-) s rozpočty nepomohu, měli jsme to svépomocí a ceny tak neodpovídají ;-)
Odpovědět
@alkapinka tech 150m2 myslim uzitnou plochu, nikoliv zastavenou😊. Mate to take moc pekne, nicmene na puvodnim projektu se mi nejvice libi ze je rozdelena rodicovska cast, ktera obsahuje loznici, satnu i koupelnu od zbytku domu, coz je z hlediska soukromi super😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?