Jak využít místnost o velikosti 9,6m2?

Profilova fotka
Ahojte, kreslím projekt a jedna místnost, buď pro návštěvu, pracovna o rozměrech 3,2 x 3 m. Pořád si to tu rozměřuji, představuji a nevím nevím... Co si o tom myslíte? Nebo máte takovou místnost, k čemu vám slouží? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 3,1 x 2,58 a je to celkem prostorná pracovna.
Odpovědět
Zhruba takhle velkou ložnici jsme kdysi měli. Dvoupostel, šatní skříň a průchod kolem asi 40cm, věčně obité holeně. Ono záleží, co do té místnosti potřebujete dostat a jestli se to tam vejde. Jinak velkou pracovnu bude potřebovat krejčová nebo projektant s klasickým rýsovacím prknem a jinak velkou překladatel, který potřebuje poličku se slovníky a stůl, kam se mu vejde notebook.
Odpovědět
@omcamauta není to k tématu, ale rozesmál mě projektant s rysovacim prknem:-) to jsem viděla naposledy tak před 20 lety..:-)
Odpovědět
@japona mě nic většího zrovna nenapadlo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@omcamauta Přemýšlím, že to bude pracovna s jedním lůžkem a podle potřeby se dalo rozložit na dvoulůžko pro návštěvu. Stolek s TV a nějaká ta skříň.
Odpovědět
Profilova fotka
jak mate vysoke stropy? Neslo by tam udeal spaci patro a dole pod nim pracovni kout a skrin?
Odpovědět
@kateee1111 máme 3,3 x 3,3 a je to moje pracovna s velkým psacím stolem, rozkládací pohovkou a spoustou úložného prostoru. Chce to ale dobrý navrh interiéru, v tak malém prostoru to chce talent, zkušenost a dobre nápady. Mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
@jakuda Tak to ještě netuším, ale postel bude raději při zemi :), občas by tam přespávala babička, kdyby hlídala děti.
Odpovědět
Profilova fotka
@danadan Pracovna vypadá hezky, v bytě mám pracovnu řešenou podobně, v domě bych ji chtěla i s postelí a tou skříní. Děkuji za inspiraci ;-)
Odpovědět
@kateee1111 a nejdete na to trochu naopak? Napřed si přeci řeknu, jaké místnosti, jak velke, jak orientované potřebuji a pak podle toho udělám projekt a ne, že my zbyde jedna místnost, tak přemýšlím, co bych tam udělal.
Odpovědět
Profilova fotka
@jaroslav1987 Nejdu. Řeším velikost pracovny, jestli je reálné mít tam stůl i s nějakou pohovkou. Příležitostně by sloužila i na přespání. Přijde mi to docela malé, ale čtu tady, že to není až takový problém.
Odpovědět
@kateee1111 nebojte se, na pracovnu s gaučem pro návštěvy na příležitostné spaní je to dostačující, není to až tak o velikosti místností, ale o tom, jak logicky a věcně ji člověk zařídí.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Máme pracovnu v bytě 2.5 x 3 m, je to malé ale stůl i postel pro hosty se tam vešly, jen máme tu postel vyřešenou sklopnou.
Odpovědět
@kateee1111 no mně připadlo, že ještě moc nevíte, co tam bude, ale pokud je to tak, tak přidám názor, že na příležitostné přepsání, bez potřeby nějakého velkého uloženého prostoru pro návštěvu je to dostatečná mistnost..
Odpovědět
Profilova fotka
v tomto rozměru jsme měly se sestrou dětský pokoj a to tam byly 2x dveře, pokoj byl průchozí do dalšího pokoje, měl balkonové okno + klasické okno a akumulační kamna, vešly se nám tam 2x postel, knihovnička a psací stůl. dokonce to šlo i kombinovat kde ty postele mít...
Odpovědět
Profilova fotka
@jaroslav1987 To tak možná vypadá, ale jen se ptám, na zkušenosti druhých, jestli to, co zamýšlím je reálné.
Odpovědět
Profilova fotka
@kompleta Ve Vašem případě, nemám o čem přemýšlet. Díky, už jen správně navrhnout, co kde bude :-)
Odpovědět
@japona znám projektanta, který se novým trendům zuby nehty vyhejbá a miluje své prkno :)
Odpovědět
Profilova fotka
@medunovi A není náhodou ten váš projektant někde okolo střední Moravy? :-)
Odpovědět
@medunovi kolik mu je? Tipuju 60+..
Odpovědět
Profilova fotka
my nebudeme mít 3,6m pokoj ale rovnou dva takové velikosti pro děti, a nevidím v tom problém. postel, rohový psací stůl, židle, skříň, polička:-)
Odpovědět
@japona 60 ještě pár let ne, ale má rád své prkno, využívá i novou technologii, musí, jelikož dělá pro Německou firmu, ale prkno neopustí. Není to o věku :)
Odpovědět
@kateee1111 kdepak
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?