Místnost pro hosty - ano či ne?

Ahoj, zajímá nás, zda máte ve svých domech místnost pro hosty a popřípadě kolikrát do roka ji využijete? Celou rodinu máme v okolí 15km, tudíž nepředpokládáme horlivé přespávání, jediní dva členové jsou od nás 100Km, ale navštíví nás max o narozeniny a svátky a tak si pokládáme otázku, zda místnost pro hosty využijeme - jak je to u Vás?
Odpovědět
Profilova fotka
DOle vedle obýváku nám vyšla taková malá místnost, která bude jako pracovna a bude tam rozkládací gauč, který lze použít pro hosty. Kdybych měla peníze a postavila si podstatně větší barák, tak bych ráda větší pokoj pro hosty, který by mi sloužil bud jako pracovna nebo jako nějaká hobby místnost.
Odpovědět
Profilova fotka
My ho delat nebudeme. Zase tolik prespavacich navstev k nam nejezdi, abych stavela ooobr barak s pokojem pro hosty :)
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodujou penize, mi ji delat nebudeme pokud uz nekdo nečekaně prijede bude mu muset stacit rozkládací pohovka v obyvaku. x-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jeste nestavime, ale na podzim budeme. Pokoj pro hosty mit budeme, cca 11m2. Rodice mame 100km a taky mame plno pratel s detmi, kterí jsou od 30 do 100km vzdaleni a tesime se, jak budeme poradat grilovacky a decka budou litat po zahrade a vecer posedime a pratele ci rodina prespi. A mimo to budeme mistnost vyuzivat jako hernu. Mame male deti, budeme mit domek do patra, loznice budou nahore. Obyvak bude spojeny s jidelnou a kuchyni, nechci tam mit jeste detsky koutek. Je fakt, ze se da postavit maly domecek o kus levneji, nez domek, ktery budeme stavet my (130m2). Jenze ja nechci mit domecek, ve kterem se budu ve finale citic stejne, jako ted v nasi 2+1, kde budu porad bojovat s mistem..
Odpovědět
Máme takovou víceúčelovou místnost, je tam pracovna, částečně šatna a rozkládací gauč pro případnou návštěvu. Přespává u nás moje mamka tak 2 - 3 x ročně když je na pár dnů u nás na návštěvě. PVyhovuje nám to tak. Těch pár dnů v roce to bez pracovny vydržíme. Známí mají místnost jenom pro hosty, ale u nich každý měsíc někdo přespává, takže ji využijou. Záleží hlavně na životním stylu majitelů domu. Pokud pokoj pro návštěvy využiju párkrát do roka, jsem pro víceúčelovou místnost, kde bude třeba pracovna. Pokud by návštěvy přespávaly pravidelně tak samostatný pokoj jen pro hosty.
Odpovědět
Kdyz budete celou dobu rodinu ubytovavat v mistnim hotelu. Vyjde vas to levneji, nez delat mistnost pro hosty. Mame ji ve stavajicim dome a x let se v ni jen prasilo, pak se zacla vyuzivat jako sklad a ted je v ni nastehovany clen rodiny o ktereho se starame. Dalsi dum co budeme stavet, budeme mit mistnost pojmenovanou, jako pracovnu, jelikoz podnikame, je potreba pracovat i z domu. Zde budou pripadni hoste ubytovani. Takze za me si ji udelejte, my jsme za tuto mistnost radi. At uz do budoucna. Kdy by bylo treba se starat o nekoho v rodine. Muzete si ho nastehovat pripadne do teto mistnosti a nemusite se ukrajovat o ,, vlastni,, prostor. Ale jak se rika, kazdy je sveho stesti strujce a penezenky spravce. Konecne roznodnuti je na Vas.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme to podobně jak většina. Dole vedle obýváku je jeden pokoj, který teď slouží jako šatna. Je tu i starší letiště, na kterém několikrát do roka někdo přespí. Nebo jsem tu několikrát spala i já s malým dítkem, které zrovna mělo špatnou noc. Aspoň jsme nahoře nebudili manžela a starší děti. Do budoucna bude v tomto pokoji rozkládací gauč (letiště zabírá moc místa), klavír a moje pracovna. Jsem ráda, že návštěvy u nás mají své zázemí a přitom je ta místnost využita i jinak. Samostatný pokoj pouze pro hosty bych určitě nestavěla.
Odpovědět
Taky budeme mít pokoj pro hosty v přízemí s tím, že jinak bude využívaný jako pracovna..
Odpovědět
Máme pracovnu, potřebujeme samostatnou místnost s počítači a papíry. No a je tam i rozkládací gauč pro případné návštěvy. Zatím za cca 9 měsíců to bylo jen 1x a to na Silvestra
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?