Musí být na projektu jména lidí, kteří budou žádat o hypotéku?

Zdravím, Mám prosbu. Jedná se mi o to, zda na projektu musí bý jména lidí, kteří budou žádat o hypotéku?? Když budeme o hypotéku dva, na projektu musí také být obě jména? Nebo stačí jen jedno? Díky za Vaše odpovědi. :-)
Odpovědět
My máme na projektu jedno jméno, o hypo jsme žádali dva. Nikdo to neřešil.
Odpovědět
@teron děkuji, a stavební povolení nebo ohlášku máte tedy také na jedno jméno, to, které je v projektu.
Odpovědět
Ano, přesně tak. Všude je jméno manžela, na projektu, na vyjádření, na žádostech i na stavebním povolení.
Odpovědět
@kacule26x o hypo jsem žádal bez komplet projektu, tedy jen půdorys a pohledy a bez jakéhokoliv jména.
Odpovědět
@r4d3k74 a hypo Vám dali v pohode v potrebne vysi??
Odpovědět
@kacule26x jj, dokonce ve vyšší :( . Odhadci stačil právě jen půdorys a pohledy.
Odpovědět
@r4d3k74 Aha. Já myslela, že je potřeba hotový projekt. Docela mi nejde do hlavy, jak z půdorysu dokáže odhadnout cenu..
Odpovědět
@kacule26x protože odhadce vzal obestavěný prostor v m3 a to vynásobil 4.500,-Kč. Vyšla mu cena za kolik se to dá postavit. Odhad ceny konečné nemovitosti udělal poté, co jsem mu řekl z jakých materiálů bude dům vystavěn a zařízen. Projekt nechtěl ani on ani banka.
Odpovědět
Pro hrubý odhad stačí půdorysy,pohledy a hlavně řez- kde právě uvidí použité materiály. Hurbý odhad vám sdělí i bez materiálu ono odhadce je dnes jen pán co si to obhlídne jako vy před koupi- spíše méně důkladně a hodí do programu pár metrů a výjde mu výsledek, doporučuji mu říct jakou částku by jste si představovali. pokud to bude jen trošku možné výjde vám vstříct.
Odpovědět
Oběma děkuji za vysvětlení :-)
Odpovědět
@kacule26x Jen doplním @spaly . Nám díky tomu jejich jednoduchému propočtu m3xkč vyšlo, že rozpočet máme podceněnej a že na výstavbu potřebujeme o 400.000,-Kč víc. Po diskuzi jak bude dům vystavěn, jak je jednoduchý tvarově a na rovinatém pozemku, tak slevil z navýšení půlku slevil a byla dohoda.
Odpovědět
Pokud vám odhad nevyhovuje můžete podat připomínku na supervizi kdy mohou odhad upravit nepočítejte však s nějakým velkým rozsahem cca 5% v extrému 10%
Odpovědět
Článek se načítá
Mám ještě dotaz. Pukud Vám dělají odhad, počítají do odhadu garáž, pokud je mimo dům?? Nebo by musela být součástí domu?
Odpovědět

Odpovědět
@kacule26x
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?