Náš favorit - co na tento rodinný dům říkáte?

Profilova fotka
Tak už jsme našli našeho favorita...teď ještě vytisknout a jít směr za starostou si popovídat...Doufám že nám ho povolí:-( Co na něj říkáte?? Změnily byste něco?? Vel. je 12,5m x 9,5m
Odpovědět
Profilova fotka
My zas máme Octávii... :-D změň si nadpis, tento je zavádějící a nic neříkající..... ;-) jinak projekt asi ok ;-)
Odpovědět
@anetal7 vycházela jsem ze stejného návrhu, jen jsem něco upravila. Upravili jsme sklon střechy - vznikla mi obrovská půda. Změnili jsme tech.místnost a spížku. Přidali samostatné WC a větší koupelnu. Změnili umístění komínu do technické místnosti, uzavřeli obývák a zvětšili chodbu - bude tam schodiště do podkroví. Koukněte jak to může vypadat v reálu, viz mé album.
Odpovědět
Profilova fotka
@petrsv1000 kdybych věděla jak :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@anetal7 moc hezký domek, mě n apadá, zvětšit si zádveří tím, že posunete dveře, možná bych zmenšila technickou místnost a zvětšila trochu spíž a přidala mini šatničku směrem do chodby
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se nelíbí to "vykousnutí" vchodových dveří, nějak nechápu smysl. Dále okýnko u sprcháče a divně řešená špajz/technická místnost, v tomhle prostoru bych to upravila tak, aby špajz dostala trochu více prostoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych zrušila "vykousnutí" u vchodu. Technickou bych pak rozdělila napůl. Z předsíně by se vcházelo do šatny a z chodby do technické místnosti. Jinak se mi moc líbí, pokud 4+KK je dostačující :-)
Odpovědět
zrusit vykousnuti a zvetsit vstupni chodbu....
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodně větší vstupní chodbu,tady se nezujete,neodložíte oblečení,nákup,nic......není to vykousnutí právě kvůli vstupním dveřím, co se otevírají ven?Pak spíž,taková ani ryba,ani rak,moc prostoru na regály není,pokud by tam byla lednice...zmenšila bych tchnickou..a záchod bez okna bych nechtěla,ale to je má osobní úchylka... ;-)
Odpovědět
Ledničku bych určitě nedávala do spíže. A zdají se mi dost malé pokojíčky. Přijde mi, že tam není žádný prostor na skříňky či police na hračky. Ale celkově vypadá domeček hezky.
Odpovědět
kdyžvymenite ty vykladni skrine za normalni delene okna,tak budete mit domeček jaky uz jsem dlouho nevidel.dostane uplne jiny vzhled.drzim palce.okna jsou zlocin na tomto domku.
Odpovědět
Koukni do alba. Stavíme skoro podobný. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vzhledově se mi moc líbí, ale uvnitř je na mě málo úložných prostor. Málo místa v pokojích na vestavěné skříně nebo nějaký nábytek, protože tam není šatna, tak ten tam potřeba bude. Přijde mi i menší koupelna, bude to tam stísněné. Škoda, že tu nejsou rozměry místnostní, protože ta koupelna mi přijde hodně úzká. A osobně mám vždycky ve všech projektech problém s WC, které nemá okno. Do zádveří nepůjde dát žádný potník, lavička na přezutí, věšák, zádveří je malinké. Tak to jenom to, co jsem postřehla a co by mi vadilo v mým domě, ale to každý má jinak. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ještě jenom nevím, jestli se mi to zdá, ale třeba v koupelně a na WC mi přijdou špatně poměry vybavení a rozměrů místností. Třeba na WC - jestli jsou dveře 80 cm, pak mi poměrově nevychází velikost umyvadla. Jenom že bych na to chtěla upozornit, protože se může zdát, že se tam všechno krásně podle nákresu vejde, ale reálně to tak být nemusí. A změnila bych okna v koupelně a technické. Nevím, z jakého důvodu jsou vždy ze strany od vchodu, ale takto tam nepůjde vůbec světlo - dala bych je zepředu a do koupelny větší. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj... Technická místnost mi přijde nějaká veliká,na úkor ostatních místností...Asi bych jí zmenšila o ty dva výřezy, co jsou nahoře...Tím by se šoupl špajz a zvětšila kuchyň... Zádveří je straaaašně malý, takže to bude lidi nutit jít oblečený a obutý až do chodby...Takže bych asi nedělala ten výkus na vstupní dveře... A asi bych ani nedávala další dveře mezi zádveří a chodbu... Celý bych to propojila a pak se ti tam třeba vejde i nějaká skříňka, botník a tak... Takhle se to blbě popisuje, radši bych to asi kreslila :-)
Odpovědět
Technická místnost může být moc veliká, pokud v ní má být jen elektrokotel nebo plynový kotel a mop, ale stejně tak může být moc malá, pokud v ní má být kotel na pevná paliva, akumulační nádrž a kdo ví co ještě.
Odpovědět
K tomu vykousnutí, rozhodně nerušit. Když půjdete do baráku, hledáte klíče, nebo je Vás víc, bude Vám pršet,sněžit za krk apod. Budete tam pracně roubovat stříšku. Tohle je praktická záležitost, věřte mi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?