Náš projekt domu, vaše názory

Dobrý den, nakreslili jsme si tento projekt. Chtěli bychom vědět vaše názory. Nebo jak změnit uspořádání atd. Děkujeme :-)
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
za mne obludnost. ale kdyz se vam to libi...
Odpovědět
Profilova fotka
@miranet zbytecne slozity tvar, wc daleko od loznice a jen jedno, hlavni mistnost moc obdelnikova, detsky pokoj nalepen k obyvaku (bude to rusit), pokud to bude bungalov zbytecne strma strecha, do satny neni vstup z predsine ani z loznice, z garaze do baraku se musi pres kotelnu, 3 m sirka garaze je malo kdyz date neco podel zdi uz tam pomalu nevylezete z auta (pokud je teda urcena na auto), ....
Odpovědět
garáž je tak na motorku a pár jízdních kol, ne na běžné auto
Odpovědět
Ta střecha je z důvodu podkrovkí. Lepší rozvržení nás zatím nenapadlo. Chtěli bychom ten zub, aby vznikla terasa u obýváku s kuchyní a byla na jih. Dětský pokoj, ložnice buď na východ nebo jih. Záchod samostatný s okýnkem a garáž musí být na západ kvůli příjezdové cestě. Když někoho napadna, jak to jinak vyřešit budeme rádi. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Diletanstvi vladne svetem. Tady je spatne vse, proboha kde jste se "inspirovali"? Zkuste to znovu a nejlepe s profikem, kteremu reknete, jaci jate, jak zijete, jsk travite cas. Projekt domu by nemel byt inspirovan vykriky z ms. Ale kdybyste to postavili, tak bych se rada posivala, jak budete zajizdet do garaze, mit tmavo v obyvaku, teplo v loznici, koupelnu dalelo od vseho a dvanact rohu v chodbe.
Odpovědět
Profilova fotka
@miranet napadne, to zas jo, ale to jen tak od boku n e j d e vyresit. Sednout si, poppvidat si, zjistit moznosti a prani. Ne jen zas hodit projekt na ms a zadat reseni od boku.
Odpovědět
Profilova fotka
Vaše zádveří je asi velké jako naše špajzka a to tam máme jen jedny dveře. Pro mě nepředstavitelné. Patvar chodby je celkem drsný. Vjezd do garáže .. :-N Každý si rojde tím, že zkouší na papír něco kreslit, ale toto nemůžete přece brát vážně jako favorita pro Vaše bydlení.
Odpovědět
Profilova fotka
@miranet zkoušeli jste si pro inspiraci projít projekty třeba tady na modré střeše (inspirace - projekty) a na specializovaných stránkách (G-servis, Euroline, Projektydomu apod.?). Někde se dá i filtrovat podle vašich požadavků (garáž, vchod ze západu).
Odpovědět
Profilova fotka
V zádveří se dva lidi nehnou, budete mít před domem frontu a čekat, až se ten před vámi zuje. Dětský pokoj pomalu menší než "posilovna", tomu moc nerozumím. Jako že dítě nepotřebuje tolik místa jako tatík na běžícím pásu? Do garáže autem nezajedete (nebo možná zajedete, ale nezaparkujete).
Odpovědět
@miranet Nezlobte se, ale toto je vážně unikát :-D . Proč tlačíte jednu místnost do druhé? Máte to samou chodbičku, zákoutí a nevyužitelný prostor. A cestou na WCbych asi zabloudila. Zkuste to znovu ;-).
Odpovědět
Jé, to je Tetris :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Ono i zdi mají třetí rozměr, pak to nevychází tak, jako čára na papíře. Ale jo, je to tetris.
Odpovědět
Ještě oprava. Jsem zapomněla na "vykous" u garáže.
Odpovědět
@martinape jak budete najizdet do garaze? Vždyť je tam.zed. Raději bych oslovila architekta.
Odpovědět
@martinape to nemluvě o celkovém projektu. Než se někam dostanu, mám už osm bludišťáků.
Odpovědět
Profilova fotka
@janess Asi tomu nerozumíme ;-) Třeba mají nějaký sklapovací auto, to se smrskne na 1,5m, projede škvírou a pak normálka zaparkuje ;-)
Odpovědět
@martinape za mně ideální..k vyhození...a počkej až to objeví @loop ten na tobě nenechá nitku suchou... :-D PS: píše to tady furt dokola - nevymýšlet vymyšlené a svěřit se do rukou odborníků..slepé střevo si taky neperujete sama...PS2: pak vznikají domy, ala adventní kalendář... :-)
Odpovědět
Proboha proč tu píšete mně? jen jsem zakladatelce překreslila zdi do reálnýho rozměru, aby zjistila, že i kdyby se jí to fakt líbilo úplně nejvíc, tak jako příčku s nulovým rozměrem ještě nikdo nevymyslel.
Odpovědět
@martinape omluva...trošku mi to nějak splynulo s @miranet
Odpovědět
@fotrtom Ne v pohodě, jen že se tu do mě pustilo spoustu lidí - až jsem se lekla.
Odpovědět
Jaj, taky mě to splynulo. :) omlouvám se. Patří to tedy miranet. Ale i tak svůj názor nezměním.
Odpovědět
@slabici Tady někdo kouká na Harryho Pottera :-D
Odpovědět
barák se dá potom co se postaví i zbourat a postavit znovu, takže proč ne :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
@miranet docela by mě zajímalo, jak tento projekt dopadl :).. my jsme nejprve také vymýšleli sami, potom s projektantem a nakonec s architektem.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?