Náš projekt - rady a připomínky

Zdravím, prosím o rady a připomínky k projektu. Díky.
Odpovědět
medzi 1.04 a 1.05 by som nedaval dvere, 1.05 je zbytocne velka chodba na ukor miestnosti, najma obyvacke by trosku zvacsit prospelo :-) ked chces ist do kotolne musis vzdy ist zvonku? hore - zase velka chodba... je to priestor ktory clovek nijak nevyuzije (ale priestoru zda sa budete mat celkom dost :) co je ten obdlznikovy priestor za kupelnou 2.05?
Odpovědět
Podle postelí vás je 4-6. Není prostor kolem stolu malý? + otevírání dveří z chodby do kuchyně... chudák se odsune od stolu a dostane dveřma....
Odpovědět
@terezaob Mne to prijde dobry...jediny z poznamek vyse ta technicka z venku - to je na vas....v zime mozna trochu neprakticky...jinak chodby bych nezmensovala - je to komunikace - sejdou se dva lidi, jdouci jinam, at nelezete po zdech...co se tyce mista u stolu, tak pro 4 lidi tak cca akorat bych rekla....za zidli mezi dverma mi prijde dle pomeru kolem mista dost...tipuju tak 80 cm... @akoinac slepy prostor - aby se dala vana a wc pouzivat ;)
Odpovědět
Děkuji všem za postřehy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dispozice mi přijde moc fajn, určitě zbytečné mi přijdou dveře mezi 1.04 a 1.05 jak píše akoinac. Jinak chodbu nahoře bych nezmenšovala. Stálo by za to popřemýšlet nad rozmístěním nábytku v obýváku, napadá mne přesunout sedačku do rohu k ložnici a televizi na stěnu od chodby, vznikne tím dost prostoru na centrální stůl a 4-6 židlí kolem. A pokud dáte na to francouzské okno posuvné dveře, bude to s místem úplně v pohodě. Ale to je na vás, já mám ráda jídelní stůl jako centrum-dominantu obytného prostoru, u kterého se setkává celá rodina...Televizi naopak jako dominantu pokoje nepotřebuji. Ale zároveň chápu, že každý to má jinak :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?