Náš Projekt RD - vaše názory

Profilova fotka
Zdravíme všechny, rádi bychom slyšeli připomínky popřípadě vylepšení k našemu návrhu RD. Pomalu se blížíme k závěru, ale už přestáváme vidět možné problémy. Děkujeme všem za komentáře :-) Danka
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se to líbí, mám jen drobnosti: Postel v ložnici bych dala k obvodové stěně bez okna, vadil by mi vchod vedle hlavy. Asi budou delší rozvody vody - kdyby šlo dát koupelnu víc k technické, asi by to bylo skrz rozvody lepší. Ještě bych popřemýšlela nad tím oknem za sedačkou - měli jsme to tak a pořád jsme měli zatažený závěs (světlo se hrozně odráželo v TV). Celou jídelnu máte pěkně prosvětlenou, tak si myslím, že to okno za sedačkou už by tam ani nemuselo být. A pokud dobře vidím, tak mezi jídelnou a obývákem máte krb. Kdyby jste ho dali z druhé strany chodby, tedy do obýváku, mohli by jste si udělat přikládání z technické a nemuseli by jste si nosit nepořádek do obytných místností. A musím pochválit kuchyň, pěkně vyřešené umístění. Jen až budete řešit rozmístění skříněk, nedávejte si sporák tak blízko dřezu, je to nepraktické :-) Jak máte světové strany?
Odpovědět
@danka6 Fakt pěkné, jinak souhlasím s připomínkami sismato. S rozvody teplné vody to nebude tak zlé, není to až tak daleko. Určitě bych zrušila v obýváku to okno za sedačkou, oken bude i tak dost a takhle by nebylo ani kam pověsit třeba obraz. Chválím dostatek úložných prostor a velikost dětských pokojů.
Odpovědět
Ta chodba je hrozně úzká - jeden metr je opravdu málo a při stěhování nábytku by jste s ním nemuseli prolézt. Jestli budete mít děti, zamyslete se kam budete dávat kočárek. JINAK CELKEM PĚKNÉ, mě jen opět chybí prostory na uskladnění kol, venkovního nábytku, zahradního nářadí, grilu, atd., ale to je dnes taková móda, že se staví k domu ještě další kůlna nebo zahradní domek.
Odpovědět
Profilova fotka
@sismato Děkujeme za názory. Okno za sedačkou jsme se taky rozhodli zrušit a uděláme jen jedno větší okno. krb ještě popřemýšlíme a co se týká dřezu, tak bych ho chtěla umístit někde k oknu. Co se týká světových stran, ložnici a koupelnu máme na východ, vstup na jich a obyvák a jídelnu na západ.
Odpovědět
Profilova fotka
@rad5 Děkujeme, velikost chodeb jsme právě zvažovali, ještě na to mrknem. Děti máme dvě, než postavíme, tak už asi kočárky potřebovat nebudeme, ale taky dobrá připomínka. Co se týká uskladnění kol a zahradního nábytku, tak jsme dlouho přemýšleli, napřed jsme chtěli garáž u baráku, ale nakonec jsme se rozhodli pro přístřešek s garáží
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@danka6 myslela jsem si, že to rozmístění dřezu a sporáku je jen nahodilé :-) Možná bych ale měla strach mít dřez přímo u okna skrz cákání, ale asi je to jen o zvyku. S tím krbem to byl jen takový nápad. My budeme mít krb s přikládáním z technické, tak ho teď vidím všude :-) Co se týče světových stran, tak si myslím, že je to fajn. A musím říct, že dům máte na pozemku šikovně umístěný. Souhlasím ale s @rad5, že chodba je uzoučká. Nám projektant navrhnul 140cm a říkal, že do užší by nešel. Pokud by to šlo, rozšířila bych ji aspoň na 120cm.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?