Návrh bungalovu 4+1, máte něco podobného?

Ahoj, celkem se nám líbí tento návrh bungalovu (až na menší úpravy oken a franc. okna v obýváku),máte někdo něco podobného,prosím o Vaše názory :) http://www.ekonomicke-stavby.cz/esp/d... Chceme stavět a vejít se cca do 2mil. ;-) L.
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Nechcete doufám stavět s ekononickými stavbami ? :-.
Odpovědět
Chcete si to stavět sami nebo si to nechat komplet od ES? Viděla jsem na ně dost hrůzný recenze...byla jsem i s kamarádkou na jednání - měla o ně zájem a cena nevyjde moc výhodně - dost věcí je malým písmem atd atd...nehledě na arogantní jednání pána, který se nás snažil přesvědčit o věcech, co jsem mu vyvracela (jsem z oboru, proto jsem šla s kamarádkou) Co se dispozice týče, tak chodbu bych stopro oddělila od obytná části s kuchyní - za prvé to nesplňuje normu a za druhé se to i odhluční a oddělí se provozy...nešikovné zákoutí v zádvěří ( dalo by se vyřešit úpravou úložného prostoru v kuchyni..a obojí by bylo lépe využitelné... osobně bych prohoila kooupelnu a tech.místnost. TM je dobré přirozeně větrat a v koupelně naopak by měla být nejvyšší teplota...ale to záleží na osobních preferencích ( někdo v koupelně rád okno... A jako taková malá perlička....velikost gauče mi přijde hodně v nepoměru ( linka má 60cm a gauč rozhodně nění menší ;) ) tže už z dispozice mi trochu smrdí kamuflace ze strany ES....
Odpovědět
petrsv1000 .. nenééé stavět s nima rozhodně ne, stavět budeme sami :)
Odpovědět
misadam.. Díky za názor, s tím co jste napsala s Vámi souhlasím :) Samozřejmě tento návrh od ES beru jako jen pro přehled. Líbí se nám hlavně zvenčí a myslíme si,že pro stavení je i jednoduchý tvar.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
My se chystáme stavět podobný bungalov (projekt zvažujeme tento od G-servisu) :-)
Odpovědět
@lukasekkk Podle mě má tento návrh dost nedostatků. Zádveří úzké, spousta dveří, nedáte tam ani botník, ani židli/lavici na sednutí, zákoutí se skříní nepraktické, úzké, špatně využitý prostor. To samé šatna, než takovou, tak raději zvětšit pokoje a dát tam podél zdi skříně. Koupelna špatně navržena, ten prostor mezi vanou a umyvadlem je na nic, jen se tam bude držet prach, nedáte tam ani pračku. Dveře taky ve špatném místě, vstoupíte a přerazíte se o umyvadlo. Nepíšete, jak bude dům orientovaný ohledně světových stran, ale takto minimálně jeden pokoj bude na "neslunečnou" stranu......zkuste ještě pohledat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petuliiik tento bungalov se mi moc líbí, můžeš prosím napsat jak se jmenuje popř. odkaz? díky
Odpovědět
Profilova fotka
@petuliiik už nic, našla jsem tvou další diskuzi:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pelmisek - je to projekt od G-servisu - bungalov Mauna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pelmisek http://www.gservis.cz/projekty-rodinn...
Odpovědět
@pelmisek My máme taky úzký pozemek a navrhli jsme si nakonec vlastní - http://www.modrastrecha.cz/forum/proj...
Odpovědět
Článek se načítá
@lukasekkk vcelku se mi to líbí. Jen záleží jaké budou světové strany. A do technické bych dala to WC s umyvadlem. A tím bych měla větší spíž a nebo i trochu větší zádveří. @petuliiik na me moc velká chodba. Přes 16 m2. Ale někdy to tak prostě být musí. Jinak pěkne
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?