Návrh bungalovu, co vy na to?

chceme začít stavět a hledáme vhodný projekt. Co říkáte na náš vlastní návrh?
Odpovědět
Profilova fotka
Máte už pozemek? Záleží na rozměrech pozemku a světových stranách. Jeste by to chtelo rozmery pokoju.Promiň ale mě se to moc nelíbí. Třeba nechápu ten sklad a wc v té chodbě. To samé jidelna, nedokážu si představit jak budete chodi kolem toho stolu do obýváku.
Odpovědět
@petan1977 Mně se to líbí a nábytek si pak uspořádáte jak budete potřebovat.Sklad to bude asi spíž a wc chcete mít samostatné že?
Odpovědět
@petan1977 osobně souhlasím s effkou84 chodit do obýváku okolo stolu mi přijde nepraktické, a také mi přijde divné mít tak členitou chodbu, napadlo mě tohle řešení, jen mi z toho vypadl ten "sklad" - nevím co jste si tam plánovali skladovat ale nešlo by to umístit do skříně která by byla v garáži a nebo třeba smetáky, kýble atd. umístit do technické místnosti? případně to vměstnat mezi garáž a spíž- otázkou opravdu záleží na orientaci a rozměrech. a potom šatnu jsem nahradila vestavěnou skříní v zádvěří na kterou by navazovala věšáková stěna a naproti tomu v rohu byl botník - viz. obrázek. Jinak jsem v podstatě zachovala to co jste sami chtěli, jen až teď jsem si uvědomila že místo pračky jsem do koupelny umístila druhý záchod, ale to už je jen detail a moje nepozornost. Také mě napadlo udělat z pokojíků vstup na zahradu. Okno ve spíži počítám jen takové to maličké u stropu.
Odpovědět
Ohledně členění té chodby jsem ji chtěl zmenšit, protože ta chodba má rozměr dle koupelny 3x6 metrů. Proto tedy to WC a sklad. Možná by byla možnost koupelnu z obou stran vsunout cca 0,5 m do ložnice a pokoje a tím bych zmenšil rozměr chodby.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?