Návrh bungalovu do L - vaše připomínky

Profilova fotka
Zdravím, tady je náš návrh zatím kreslený jen doma (pár věcí v návrhu chybí např. okna...), ale zajímá mě spíš rozvržení domu, jestli máte někdo nějaké připomínky, předem díky .
Odpovědět
Profilova fotka
tu levou stranou bych přeházela. Dala bych za šatnu a špajz oddělené WC, technickou místnost (pokud to půjde, vidím, že je propojená s elektrodílnou), potom koupelnu. Pokud TM oddělit nejde, tak alespoň prohodit WC a koupelnu ;-)
Odpovědět
@bavo Mě přijde, že budete mít úplně černou chodbu - nevím, jestli plánujete světlovody, nebo pořád svítit, ale když tam nemáte okno, tak to bývá depresivní... Spíž bych dala ke kuchyni a celkově obyvák přeházela, ptž ho máte vlastně půlku úplně prázdnou. Nevím, co budete dělat v elektrodílně, ale pokud to má být k podnikání, tak bych ji nedávala až na konec baráku - kdyby ti tam chodili lidi, tak jdou přes všechny pokoje a zbytečně....
Odpovědět
Ze zkušenosti se chodby bez oken nebojte - ve skutečnosti to není problém, případně si dejte lehce prosklené dveře do předsíně a máte tam aspoň trochu světla. Přehodil bych ložnici blíž k obýváku, ať jednou nemusíte obcházet ětské pokoje + se šatnou "odhlučníte" od dětských pokojů.
Odpovědět
Profilova fotka
TM od elektrodílny oddělit právě nejde, je to schválně propojené, aby mi právě nechodili lidi přes celý dům, můžou jít přes TM hned tam. Ten obývák byl celkově oříšek jak ho uspořádat, zatím nás nic lepšího nenapadá, akorát ten stůl by byl v prostoru a otočený na délku, tak si myslím že tím trochu ten prostor vyplníme a vzniká akorát před vstupem na terasu. Jestli máte nápad jak to uspořádat jinak, sem s ním :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?