Návrh domu. Co vy na něj?

prosím o vaše rady,názory jak by se dal návrh vylepšit bude to podkrovní domek z dvougaráži dům 10x9,5 + garáž 7x7 Budu ráda za jakékoliv náměty a připomínky k návrhu projektu
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych udělala ještě dveře do kuchyně ze zádveří nebo v chodbě těsně za zádveřím, protože představa, že s nákupem jdu přes obývák je teda děsivá. Kdyžtak pro inspiraci koukni na náš dům, máme rozměr 9x10m ;-) a naprosto mi vyhovuje, jak je řešený. S velikostí pokojů jsem spokojená...možná bych někdy chtěla větší kuchyň s obývacím prostorem, protože mám ráda velké místnosti, ale při úklidu mě tato myšlenka rychle opouští :-D
Odpovědět
Takto na plánku to vypadá dobře, ale doporučil bych ještě konzultaci s odborníkem na Feng Shui (nebo přečti na webech Feng Shui-to nic nestojí). Mnoho lidí tomu nevěří, ale Feng Shui funguje a Ti co si dají poradit jsou pak spokojeni a bydlení je velmi harmonické.
Odpovědět
ahoj na upozornění sonik05 jsem dodělal dveře ko kuchyně a pod schodištěm možná přibyde "špajs" . Dům bude cihený asi Heluz 44 to si ještě nejsem jistý
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ja bych prohodila pokoj a zadveri, dvere ze strany od garaze a vstup do garaze ze zadveri - uvidite, ze pokud budete garaz pouzivat ke kazdodennimu parkovani aut, tak budete porad chodit z domu rovnou do garaze - tudiz v tomto pudorysu byste si tahali bordel celym domem.
Odpovědět
Nejsou tam rozměry, ale přijde mi, že do takovéhle technické místnosti se vám nic nevejde, chodba je obrovská a nevyužitá, vstup z garáže do chodby, půjde všechen zápach z aut do baráku. A jinak mám pocit, že to rozměrově neodpovídá, jaký prostor třeba počítáte na schodiště, zdá se mi hrozně úzké? Podívejte se třeba na Excelent od GServisu, http://www.gservis.cz/projekty-rodinn... má podobné rozložení, má tam všechno, co by měl dům mít, taky jsme nad něčím takovým uvažovali.
Odpovědět
jo a pokud budete mít cihlu 44, tak pak taky neodpovídá šířka zdí a tím pádem ani vnitřní rozměry. Ono se to nezdá, ale je to dvacet centimetrů sem, dvacet tam a zjistíte, že ta místnost nebo dveře se vám tam nevejdou.
Odpovědět
já bych zase prohodila vstup s tím pokojem. Pokoj bych dala vedle kuchyně a chodbu vedle garáže. Mě přijde že si tam našlapete, že bude těžké udržet pořádek, když máte vpodstatě dva vstupy. Stejně tak kam pak dáte boty když půjdete z garáže ? Budete muset jít zpátky k tomu hlavnímu vstupu. Chtělo by to ještě přemalovat tak, aby vstup z garáže i ten hlavní byl u sebe, ale současně, aby byl z chodby vstup do kuchyně. Ještě jsem se chtěla zeptat co bude v tom pokoji 15,63 m ? Jestli by nešel prohodit s tou technickou místností a pak by se ten vstup dal možná nějak dořešit.
Odpovědět
Profilova fotka
..s garáže chodit přes technickou, kde můžete mít botníček, umývátko..příčku pokoje bych natáhla na stěnu kuchyně, zvětší se předsíň, ale budete muset někam dávat kabáty boty aj. a kuchyn z obývákem předpokládám bude spojený, takže jednoznačně jedny dveře,,stejně jsou hned vedle sebe a pokud nebude mezi místnostmi příčka, proč dvoje...
Odpovědět
mezi kuchyňí a obyvákem budou posuvné dveře v případě vaření by se dveře zasunuli jinak by byli místnosti propojeny. Tu tech. místnust zkusím zvětšit není to špatný nápad.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?