Odpověď na příspěvek od radim2015:
No při takovémto návrhu bych určitě šel za archit… @radim2015 díky za zprávu ale dovolím si odpovědět - zádveří necelý 7m2 si myslím, že je dostačující nebo z jakého důvodu větší? , neplánujeme zastřešené stáni při plánu dvougaráže - přesah střechy by měl být na uroveň garáže aby vchod byl kryt - vzheledem ke stavbě z VPC a že garáž je součástí domu bude zateplena jako zbytek domu 300 GW, vrata v dnešní domě standard lamel 42 nebo 67 -hlavní koupelna by se dala prohodit s pokojem pro hosty, ale nic moc by to asi nevyřešilo - v dnešní době téměř standard - neviděl sem moc domů co by měli "jídelnu" zvlášt nebo se přes ní nemuselo procházet - ostrůvek je zatím orientační ale viděl bych tam jestli vubec tak maximálně varnou desku, ale přemýšlím nad možná spíš jen jako nad odkladovým) - na západ a na východ je stejné fixní okno 1500x2250 + na východ je HS portál 3500x2250 a na západ fixní okno v kuchyni s kuchynskou linkou 1500x750 to mi nepřijde jako uplně malá okna :D - krb chceme a nemylsím is že je uplně zbytečný - neuvažujeme aspon tuto chvíli o nějaké externí zvukové aparatuře - nad tím ještě zauvažujeme - děkuji - sprchové kouty chceme walkin se sklem až po strop a umyvadla nejsou bohužel jiná uplně vhodná místa samozřejme nad int dveřmi a jejich konkrétní polohou a otevíravostí jsme uplně extra nepřemýšleli to bude určitě nějaká věc změn. Každopádně díky za Vaši zprávu :)Odpoveď na príspevok:
Ahoj stavebníci, máme zkreslen náš dům a v blízk… Je to dosť nedomyslené, kostrbaté a počítajte, že sa nevôjdete do 10 miliónov. Kúpeľňa veľká 11,6 m2 a vedľa toho ďalšia, čo má 5,1 m2? Preboha prečo? Radi mrháte priestorom alebo tam chcete tancovať? Rovnako tak tri záchody. Portál 2250 mm mi príde nízky, bude to opticky zmenšovať. Nebál by som sa dať tam 2400 alebo rovno až po strop. Inak čo sa týka VPC, tak sa projektant buď zbláznil, alebo s tým nemá skúsenosti. Z 240 mm sa stavajú bytovky, na bungalov bohate stačí 175. Jediné, čo bude musieť vyriešiť je zavetrovanie dlhých stien v obývačke, inak je to v pohode.Odpoveď na príspevok:
Ahoj stavebníci, máme zkreslen náš dům a v blízk… V jednom vedlejším vláknu tady probíhá diskuze o tom, jestli je potřeba kromě projektanta i architekt. A Vy jste zjevně právě ten případ, který toho architekta potřebuje! Je samozřejmé možné, že Váš projektant je trochu osvícený a celý Váš návrh Vám zgruntu předělá. Pokud to ale jen dokončí technicky a neudělá zásadní dispoziční změny, tak budete mít šílený barák. Takže velmi doporučuji - chce to architekta! (a to jsem jeden z těch, kteří jsou vůči architektům velmi skeptičtí...).Odpoveď na príspevok:
Ahoj stavebníci, máme zkreslen náš dům a v blízk… Mám k tomu jedno. Male zadveri. To vas bude štvát, tohle vymyslete jinak. Buďto to cele spojit se vstupní halou nebo jinak, ale tohle je fakt otravná věc u spoustu domů. Kamarád to ma podobně a neni schopen přivítat návštěvu, vleze se tam těžko dva lidi. Vstup ma byt efektni, lákat vas do domu, musi to byt první věc, co vas u vstupu zaujme. Tohle je panelákové reseni.Odpověď na příspěvek od pyramis:
Doplnil bych okna do šatny a koupelny u ložnice. … @pyramis Super díky za zprávu..je to zamyšleno ze tam bude sloup a prodlouží se to aby byl přístřešek nad vchodem. Okna do šatny ne ale do koupelny ještě zvážíme. Ono vzhledem k rozměrům by tam byli nějaký malinký a to radši dobře osvětlím než tam dávat malej mrzák:DOdpověď na příspěvek od vitkalivoda:
Mám k tomu jedno. Male zadveri. To vas bude štvát… @vitkalivoda Díky za zprávu zkusím se zamyslet o propojení se vstupní halou:)Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
V jednom vedlejším vláknu tady probíhá diskuze o … @jozkakomosny Bohužel 0 přidaná hodnota vašeho příspěvku z kterého si nejde moc vzít.Odpověď na příspěvek od roman_:
Je to dosť nedomyslené, kostrbaté a počítajte, že… @roman_ Zdravím chce mít prostě soukromou koupelnu z ložnice (dospelackou) záchod v hlavní možná zrušíme ale přijde mi to škoda když tam na nej místo bude..no uvidíme :)Odpoveď na príspevok:
@jozkakomosny Bohužel 0 přidaná hodnota vašeho p… Tak to je škoda, že jste to nepochopil.Odpoveď na príspevok:
@jozkakomosny Bohužel 0 přidaná hodnota vašeho p… Podle mého názoru je právě příspěvek @jozkakomosny pro Vás ten nejužitečnější.Odpověď na příspěvek od milanq:
Podle mého názoru je právě příspěvek @jozkakomosn… @milanq díky, ale bohužel další nic neříkající příspěvekOdpoveď na príspevok:
@milanq díky, ale bohužel další nic neříkající př… Chytrému napověz...