Návrh kuchyně bungalov

Profilova fotka
Ahoj, kuchyni už řeším delší dobu, jsem ale děsně nerozhodná. Baráček máme ve fázi příprava vody. Poslední verze je zabudovaná digestoř, bílá dvojřada horních skříňek. Poraďte prosím, co by jste udělali jinak? Kuchyň je 4 metry široká, za poloostrůvkem pokračuje propojená jídelna a obývák. Nevím, jestli dávat přiznanou digestoř, nebo zabudovanou, jestli jednu řadu skříňek? Strop máme 2,7m. Děkuji za rady, v albech máte nádherné kuchyně :-) P
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Digestoř bych dala určitě zabudovanou a v těchto návrzích se mi líbí dvě řady horních skříněk :-) Řeším (rozměrově) podobnou kuchyni, akorát plánuju dřez a desku v poloostrůvku a váhám, zda dát vysoké skříně dozadu nebo na bok jako ty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cezetkam souhlasím s @kataw, že bych dal dvě řady horních skříněk. Narozdíl od ní bych ale dal přiznánou digestoř. Líbí se mi víc, když se ten monoblok skříněk něčím rozbije. Navíc digestoře ve skříňce jsou obvykle hlučnější. Nejvíc se mi líbí návrh číslo 3.
Odpovědět
Profilova fotka
Mi by vadilo, že si nemůžu na něco položit věci z/do ledničky.
Odpovědět
@radim2015 Vždyť se to dá odložit na ten pultík. To jsou 2 kroky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@hanro no právě to takto nefunguje, alespoň u nás. Máme malou odkládací plošku vedle lednice a stůl naproti lednici asi jeden krok. Ploška je plná a překládám od stolu k ní a teprve potom do lednice. Takže pokud je na výběr, tak doporučuji dostatečně velkou plochu hned vedle lednice.
Odpovědět
@radim2015 Já mám samostatnou lednici v jiném rohu než je linka a nemám s tím žádný problém. Pokud dělám velký nákup, tak z auta vynesu přepravky až k lednici a vše uložím. Při vaření se tolik potravin z lednice najednou nevyndavá. U nás to jinak udělat nešlo (teda šlo, ale na úkor zmenšení kuch.linky, což jsem nechtěla). Ale chápu, když je místnost velká a v plánování, tak proč to neuzpůsobit ;-)
Odpovědět
@cezetkam a co je mezi troubou a linkou? Nemuzete udelat L a ostruvek? Jinak hlasuju pro schovanou digestor a 2 rady skrinek :-) .
Odpovědět
chcelo by to aj pôdorys miestnosti...
Odpovědět
Profilova fotka
@bamak jsou tam dveře do spíže
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Nešla by k těm dveřím od spíže dát výklopná deska? Po většinu doby může být nahoře, ale v případě potreby by se dala sklopit a získat tak další misto. Třeba při pečení cukroví nebo vyskládávání většího nákupu by se to mohlo hodit. Ale určitě to není potřeba, kuchyň je dost velká I tak. Jen mě to napadlo jako taková vychytávka.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?