Návrh projektu - vaše připomínky

Dobrý den, dnes nám přišel první návrh od projektanta na náš bungalov. Prosím o připomínky :) Projektant navrhl střechu ze sbíjených vazníků s úložným prostorem. Díky :)
Odpovědět
S menší úpravou...
Odpovědět
@hanluk a bych ty pokoje nezmensovala
Odpovědět
Profilova fotka
@hanluk Ten záchod se vstupem ze zádveří není moc praktický ...
Odpovědět
@mitote Pokoje z většime cca na 14-15m2 :-)
Odpovědět
@obla proč myslíte nepraktické? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@hanluk Je tam studené zádveří, jdete přes dvoje dveře, mimo obytné místnosti a navíc v zimě, nebo v období dešťů a bláta ... budete si to nosit všechno po domě.
Odpovědět
Záchod v zádveří je špatně, taky se mi nelíbí, kolik plochy vám berou chodby.
Odpovědět
@kacenkakaca nemyslím si,ze by chodby zabírali nějak moc prostoru a záchod v předsíní vyloženě požadujeme.. Ono se vždy něco najde :-)
Odpovědět
@hanluk Tak ja bych upravila vstupni halu. Umisteni WC, souhlasim s vyse uvedenym, nestastna poloha, hned za vstupnimi dvermi. Kuchyn mi prijde ponekud "zastrcena" asi bych ji rozsirila. Celkove mi prijde, ze je to predverovany :-) a celkem slozita chodba - klikata. Mozna prohodit ten spodni pokoj s tech.mistnosti a dat WC na pravo od vstupu tim se rozsiri kuchyn. Nejak mi nesedi ani to vstupovat do technicke mistnosti z obytne....nebo co to je za mistnost?
Odpovědět
Profilova fotka
@hanluk chybí mi atmosféry, jen pro představu příklad http://www.a1architects.cz/cs/prace/a...
Odpovědět
Pozor na okna, aby bolo dostatok svetla, hlavne v dennej casti. Terasa zrejme bude zastresena, co uberie hodne svetla. Preto rusit okno v obyvaku nie je moc stastne...
Odpovědět
Tak trochu změn bude, v obýváku uděláme jedno okno,jen velké cca v polovině obýváku a zvětšíme okno u kuchynské linky. Dále zrušíme dveře do chodby k pokojům, myslíte že by to tak bylo lepší? Technickou místnost chceme takhle jak je i záchod v zádveří nám nevadí.
Odpovědět
Článek se načítá
Upravené :o)
Odpovědět
1) Prohodila bych WC a spíž a tím pádem to trochu poučesat kolem kuchyně, ale spíž k obvodové stěně.. 2) rozhodně bych dala dveře do tý chodby, protože opticky to ničemu neuškodí, ale ruch z kuchyně a obýváku bude slyšet až do pokojů... 3) technická místnost uprostřed baráku mi přijde trochu nešťastná...je to nevytápěná místnost a je vpodstatě na nejteplejším místě...oproti tomu koupelna, která je tabulkově nejteplejší, tak je u fasády... (což lze chápat, pokud trváte na oknu do koupelny a tudíž lepšímu odvětrání ) Osobně mi to přijde takové nedotažené, do detailů nedomyšlené..
Odpovědět
Co říkáte na to dát zašupovací dveře do předsíně a do tech. místnosti? Máte s nima nějaké zkušenosti? Myslím tím,jestli neprofukujou atd..
Odpovědět
já bych WC nechal u obvodového zdiva je to lepší pro výměnu vzduchu sebelepší ventilátor nedokáže to co okno :-)) s technickou místností bych tedy problém neměl a koupelnu bych chtěl s oknem lehko se vyvětrá vlhkost a dávat ji např. místo technické místnosti je hloupost. Technická místnost okno nepotřebuje :-))
Odpovědět
@vodak01 Mám stejný názor :) Myslím,že technická místnost je naopak na dobrém místě..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?