Návrh půdorysu - bungalov

Zatím jen orientační nákres našich představ, prosím o komentáře. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
To už je mnohem lepší ;) Super ten sklad. To zádveří mi příjde dost jako chodba s málem úložného prostoru, nevím jestli to není škoda. A ještě bych popřemýšlala trochu nad koncem té chodby u ložnice...nějak ji zkrátit ve prospěch pokojů. Pokud nechcecete přístup do šatny z chodby (což mně by asi vyhovovalo více než pokaždé chodit přes ložnici, dalo by se ještě určitě něco vymyslet ve prospěch jednoho dětského pokoje ;) Ale jinak to má podle mě hlavu a patu ;)
Odpovědět
Po prvním shlédnutí...ze skladu bych dala průchod do technické místnosti, aby se dalo vyjít ven k autu. Chodba se mi zdá dosti velká, možná bych zkusila vymyslet dveře u posledního pokoje a ložnice nějak skoseně,aby se zbytečně chodba netáhla do dálky. S tím určitě souvisí dveře do ložnice, určitě bych je přendala "nahoru" aby si vcházela a viděla jakoby postel, tím si ušetříš tu niku třeba na šatnu apod. bud u ložnice nebo event. i u pokoje 1 (kdyby se posunula příčka nahoru). Nebo si tam můžeš umísti wc a zrušit ho v koupelně (já třeba nejsem zastánce wc v koupelně).Nelíbí se mi pracovna hned u vchodu. Tu bych umístila dál do doumu a tam to nějak překopala. U kuchyňské linky bych určitě chtěla já okno. Po pravdě když na to tak koukám, tak já bych si asi nechala ještě udělat jiný návrh.
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasim s andik.cz - přikláněla bych se ke vstupu do šatny z chodby a k jinému řešení toho konce chodby u ložnice. Taky bych asi přecházela uspořádání koupelny - vanu pod okno, umyvadlo blíže ke dveřím (nechcete dát dvě, když se jedná o jedinou koupelnu v domě?), sprchový kout za dveře.
Odpovědět
@forter Jelikož je to jen nástřel, tak vzít, smazat a začít znovu, tohle je úplně špatně komplet.
Odpovědět
@lopp Souhlasím s Vámi. Vědí co chtějí - třeba zajít k architektovi a vytvořit smysluplné dispoziční řešení. Zde vidím pouze chaos, nefunkčnost. Výpis vad by byl obsáhlý.
Odpovědět
@forter Můžu se zeptat? To je Váš návrh nebo projektanta?
Odpovědět
Jsou to jen mistnosti ktere chceme mit a poskladane do pudorysu tvaru L, projektant to ani nevidel..
Odpovědět
@forter Bez urážky - to je vidět. Nebylo by lepší zajít za projektantem, říci mu své představy a požadavky a nechat pracovat odborníka? :-) Já myslím že ano.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?