Návrhy kuchyně a koupelen zdarma - kde?

Kde je mozne nechat si udelat návrhy na kuchyni a koupelny, aniž byste byli nuceni za ně zaplatit nebo nechat danou společnost realizovat zakázku? Díky za info...
Odpovědět
Profilova fotka
já nechala koupelnu udělat za 1,- Kč v Baumaxu...kuchyň mám od truhláře tak nevím
Odpovědět
Profilova fotka
návrh na kuchyň zdarma většinou udělají kuchyňské studia ( Oresi, My kitchen...),to jsme si takhle nechali u těhle dvou udělat (Oresi dalo návrh domů, My kitchen ne) a pak jsme podle toho zadali kuchyň truhlářovi.. ale koupelnu jsem nikde zadarmo neviděla.. :-( my jsme si dneska vybrali obklady (koupelna+wc) a návrh máme za 899,-
Odpovědět
@elisa194 Přesně takhle chceme kuchyni nechat udělat...mít nějaké návrhy a pak ji zadat truhláři.
Odpovědět
@flakac Nějaký přesný návrh Ti zadarmo neudělá asi nikdo. Orientační kvůli necenění nám třeba udělali ve Scontu, ale nedali ho domů.
Odpovědět
Profilova fotka
v oresi nám ho dali ale pouze na papíře
Odpovědět
Od SIKA i ORESI jsme dostali zdarma návrh vytisklý na papír a v obou studiích měl stejnou podobu.
Odpovědět
Já jsem si nechala udělat kuchyň u truhlářské firmy a návrh mi udělali zdarma. (kuchynedusek.cz)
Odpovědět
Profilova fotka
Kuchynske návrhy zdarma dela i Katalpa, nejlevnější koupelnove návrhy Ptáček, měli jsme 3 koupelny a samostatne wc a platili jen 1500 :)
Odpovědět
@cape Siko dela navrh zdarma??? Zaplatis a pokud si od nich vezmes "zboží" pak teprve ti vrati peníze, ne?
Odpovědět
@vlak7 Návrh kuchyně nám udělali zdarma bez jakýkoliv podmínky. S koupelnou vim, že se tam něco platí a pak peníze vrátí, ale tohle zatim u kuchyní neni (nebo aspoň v listopadu to tak nebylo)
Odpovědět
Koupelku jsme si nechali u Ptáčka udělat za 1500,- Kč a tuto částku nám vrátili při zakoupení obkladů. Kuchyň jsem si sama vytvořila v Ikea a potom konzultovala s truhlářem..
Odpovědět
Profilova fotka
Návrh kuchyně zdarma ti uděláme i v Asku;-) Akorát to netiskneme, ale to jen kvůli tomu jak to každý řeší - strávím s člověkem hodinu nad návrhem, vytisknu a on si to pak nechá udělat podle návrhu u stoláře. Což samozřejmě je pro mě ztráta času ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@flakac to bude hodně těžký, taky teď řešíme stejnou situaci. Byla jsem v Oresi platí se za odborné zaměření, návrh dělají zdarma ale nevím jestli ho půjčí domů. Sykora si nechá za něj zaplatit cca 2-5% s celkové ceny kuchyně. Siko koupelny dělají návrhy za ceny toho, že to pak odečtou když si jí necháš od nich udělat. Vůbec se nedivím těm, kteří si návrh třeba nafotí aspoň na mobil a pak si ho nechají udělat od truhláře místo v kuch. studiu, úspory jdou do tisíců!!!!
Odpovědět
Osobně si myslím že neni návrh jako návrh, v těhle studií maji programy kde maji udělaný sektor.nábytek a bouchají tam skříňku vedle skříňky tak jak jsou naučení, ale udělat návrh od píky,vymodelovat zákaznivi co opravdu do kuchyně chce atd prostě zabere čas , proto raději investuji i do blbého návrhu který mi ve finále ušetří i peníze. tady máte rozdíl návrhu zdarma http://www.oresi-kuchyne-olomouc.cz/f... zaplacený návrh ( ale můžu to pak předat stoláři atd ) 2500kč http://www.dv3d.cz/wp-content/gallery... je to jen můj názor ale 2500 kč např. neni taková hrůza která mi opravdu může ušetřit xxx tisic
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Profilova fotka
Rada bych ozivila tuto diskuzi. Nejake tipy prosiiim?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?