Názor bungalov 4kk

Zdravím, prosím o Váš názor na projekt tohoto bungalovu, přemýšlíme ještě o posunutí domu více na východ, kde by se ubralo stání pro auto a dům by se posunul ještě více na sever, tím by na jižní straně zbylo místo na parkování. Na západě jsme omezeni studnou a horším vjezdem na pozemek. Děkuji za Vaše postřehy.
Odpovědět
Myslim celkem dobre, az teda na rozvody teple vody. Budou daleko jak do kuchyne, tak do koupelny. Vetsinou se prave dela koupelna a technicka z tohoto duvodu vedle sebe. V loznici na jih se upecete. V kuchyni moc svetla nebude. Ale jinak ok, byly tu mnohem horsi projekty.
Odpovědět
Ta orientace není ideální. ..řekl bych az příšerna, ale pokud pocházíte ze severských zemí či z Transylvánie tak proc ne 😉
Odpovědět
@panlorenc proc myslite, jsme trochu ovlivneny vecmi, ktere jsou jiz na pozemku, pergolu potrebujeme mit na zapad...ale otazka je, kolik svetla bude v obyvaku a kuchyni...
Odpovědět
@sahrazad1 dekuji za nazor 😉
Odpovědět
Mně se to líbí. V ložnici bych přidala okno na východ, působila by velmi vzdušně. Oceňuji šatnu, spíž, technickou. Nedokážu přesně určit rozměry a typy oken, ale mělo by to být dostatečně světlé(pokud nedáte úzké franc. dveře na terasu a malé okno do kuchyně.) Nejsem si jistá umístěním na pozemek, ale asi to jinak nejde.Promyšlený dům, prostorné pokoje. Pěkné.
Odpovědět
Profilova fotka
Nezdá se mi místo pro jídelní stůl - já bych zarovnal obývák s pokoji a tím dostal jak místo na stůl, tak více světla.
Odpovědět
No, nevím, mi se to zdá prostě špatně. Zkusil bych ještě variantu do L, třeba, jak to máme my. Máme hodně podobný pozemek. Půdorys klidně pošlu do zprávy. Situaci přikládám. Z pozemku vytěžené maximum, orientace na jihovýhod (ve Vašem případě by to bylo na jihozápad + na východě místo pro auto. Zastavěnou plochu (jen oranžové) máme 221m2 a pozemek má 666 m2 + 47 m2 malý proužek. Takže i výměra je podobná.
Odpovědět
@misa0101 Tak ono je vždycky důležitý vycházet nejen ze světových stran, ale reálně co na tom místě stojí (domy, stromy), jak moc to stíní, jaký je kde výhled. Mít dětské pokojíky čistě na západ bych ale asi nechtěla. Přece jen zrovna v době, kdy budete potřebovat, aby se děti zklidnily a šly spát, kor menší, tak vám tam půjde slunce a bude tam horko. Naopak dopoledne to bude bez světla, které děti zrovna přes den celkem potřebují. Je teda fakt, že my máme teď dětskou ložnici na východ a dětská herna má dvě okna - západ a jih. S tím, že do budoucna z ní bude případně druhý dětský pokoj. Ale to už dětem nebude tolik vadit, že se tam přes den stíní, když budou stejně ve škole apod. V obýváku vám bude chybět dopolední slunce, takže bych asi zvětšila co nejvíc to okno v kuchyni.
Odpovědět
@davex mohu Vás poprosit o půdorys? Moc děkuji!
Odpovědět
tak ještě jsme udělali změnu, takto
Odpovědět
Je něco, co by jste udělali jinak?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?