Názor na dispozici zděný L BUNGALOV 5+1

Dobrý den,prosím o komentáře k návrhu bungalovu. dispozice,terasa,umístění krbu, budu rád za jakýkoliv postřeh děkuju
Odpovědět
Dejte si tam nabytek v meritku
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj. Chcelo by to nakreslit v programe aj s nabytkom.
Odpovědět
Zkuste https://www.homestyler.com/int/ ten mi připadne poměrně funkční a jednoduchý.
Odpovědět
@jakub71 děkuji jdu na to
Odpovědět
prosím tedy o komentáře,nějak se ale s tím programem nekamarádím
Odpovědět
@srbin888 Asi bych váhal, jestli dělat dvě samostatné WC a koupelnu. Jestli to jedno wc nedat do koupleny a podle potřeby spíš zvětšit vstup/šatnu potažmo TM, jestli budete používat třeba i na ukládání věcí. Záleží ale na preferencích, osobně mám rád, když je v koupelně záchod.
Odpovědět
@jakub71 právě,že záchod chceme samostatně a takhle v zádveří bude v pohodě dostupný z venku.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen jedna koupelna na takhle velký dům? To by chtělo změnit. A orientace světových stran není moc čitelná, zároveň chybí umístění na pozemku....
Odpovědět
@vladimirsvorba Já taky nechápu, že tady hodně často vidím jen jednu koupelnu. Raději 2 menší. My sice ještě máme 2 malé děti, ale už teď aktivně využíváme obě najednou. A každá návštěva ocení, že má celý víkend jednu koupelnu pro sebe.
Odpovědět
Profilova fotka
Trosku bych si pohrala s hlavnim obytnym prostorem, mohlo by to byt mnohem lepsi🙂 - ostruvky jsou v mode, ale tenhle ni moc nedava smysl a navic veskere deni v kuchyni je plne odkryto, udelala bych dve rovnobezne linie a mezi ne dala to okynko vpravo - zbyly nabytek je tam tak nejak nahazeny, televize vedle okna spatne koukatelna Je mi jasny, ze je to jen hruby nacrt, ale doprejte si navrh, kde bude nabytek promysleny na centimetry, nebou tam hlucha mista ani potkavani se rohu. Nelze celat, ze "to nejak vyjde". Co bude v pokoji 15 m2? Doufam, ze nejaka pracovna a ne detsky pokoj, je na nejhlucnejsim miste v dome. Zvazte umisteni vsech loznic vlevo a prepazeni chodby dvermi do pouzdra, at muze byt vecer v obyvaku a kuchyni nejaky ruch. Ten minipokojik 10 m2 bude mit jakou funkci? Jeste doporucuju zakreslit otvirani dveri, prijde mi, ze do nekterych prostor se snad ani neda dostat.
Odpovědět
@antoinet
Odpovědět
@antoinet trochu jsem to poupravil,dveře by se měly vejít,dětské pokoje jsou ty 14m chtějí to tak.Stejně tak manželka chce propojenou kuchyň,ostrůvek v kuchyni bude v podstatě pouze krájecí stůl Pokoj 10m bude skládek a pracovna. orientace na pozemku je vstup z východu,dětské pokoje a ložnice tedy na jih,jinak to nejde.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@srbin888 jako uz to vypada mnohem lip s tim nabytkem a dverma🙂, je videt, ze se to tam vejde a spousta veci je otazka osobni preference (tvar kuchyne). Malou obavu bych mela z uzke satny a spajzu, ale pujde to, kdyz bude regal vzdy jen na jedne stene. Ale orientace svetovych stran a umisteni detskych pokoju v centru domu by pro me byl obrovsky problem, resp. poruseni zakladniho pozadavku pro projektanta, normalne bych mu rekla, at zacne znovu🙂 Deti tam budou mit horko a svetlo na spani a vecerni srumec, at uz z kuchyne a obyvaku nebo terasy. Nevim, jak jsou deti velke a v kolik chodi spat, ale u nas by to takto neslo.
Odpovědět
@srbin888 Jidelni stul urcite neni stejne uzky jako kuchynska linka. To same gauc nemuzete mit uzky jak kuchynskou linku. Vana a postel taky urcite neni v meritku. Co je to za program? Hazi vam to nesmysly :(
Odpovědět
Poslední aktualizace projektu prosím znovu o vaše názory děkuji
Odpovědět
Já bych určitě změnila dispozici kuchyně. Je moc roztahaná do prostoru. Bála bych se, že pak tam nepůjde vhodně umístit velký jídelní stůl a sedačka. Takže já bych tu část u okna o dost zkrátila, okno posunula směrem ke vstupu a zvětšila ostrůvek. Dále se mi nelíbí vstup na WC přes zádveří, ale s tímto mám obecně problém. Pokud to ale myslíte tak, že to bude WC, na které si odskočíte z venku, tak bych spíže pouvažovala nad variantou rozšířit TM o WC (ideálně tam dát i druhou sprchu) a udělat z TM vedlejší vstup do domu. Dva vstupy se vždy hodí a když třeba pracujete na zahradě nebo děti přijdou domů špinavé, tak to vezmete přes TM, kde špinavé rovnou hodíte do pračky, osprchujete se a do domu už vstupujete "čistí". My to takto budeme mít a myslím si, že to bude velice praktické. A zádveří bych spojila s šatnou (bude tam víc prostoru). Jinak se mi ale projekt líbí, mám ráda domy do "L".
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?