Názor na malý bungalov 4+kk

Ahoj, prosím o názor na půdorys o rozměrech 11*9m ...obývák s kuchyní vychází na 28m2, ložnice a dětský pokoj 11-12m2 , pokoj vpravo vedle predsine je 8m2 a byl by pouze pro výjimečné přespání babičky :-) Vložím dvě podobné verze plus vizu obýváku s kuchyní :-) sedací souprava je na obrázku 3m , kuchyň 2,7 x 3 x 2,7m Za užitečné rady a připomínky budu velmi ráda!
Odpovědět
Profilova fotka
Me se to docela líbí:-) akorát bych prohodila kuchyň s obyvakem.
Odpovědět
Za mě spíš první varianta, líp využitý prostor. Akorát bych zrcadlově otočila ty dva spodní pokoje. U hostovského bych nechala dveře přímo z obýváku,pokud bude využíván jen zřídka. V dětském pokoji nebude rušit hluk z obýváku,bude blíž koupelna.. Také bych líp uspořádala zařízení pokojů
Odpovědět
Ta první varianta se mi libi vic.
Odpovědět
Prohodil bych záchod se sprchou a dveře z předsíně do pokoje bych nedával, kvůli přenášení bordelu
Odpovědět
@melin6 a důvod prohození? Abychom při mytí zubů nekoukali na WC ? :-D
Odpovědět
@emanuellaa tu stěnu tam můžeš klidně nechat a dát vedle umyvadla sprchu, neznám rozměry vaší koupelny ale podle fotky jak je vana hnedka nalepena na sprchu tak si budete muset nechat udělat sklo na míru nebo tam nechat mezeru aspoň 15cm na naky umytí skla a takový z toho důvodu prohodit a na nic koukat nebudeš když bude wc za teboustejne koukáš v zrcadle na sebe a ne aby si se koukala v koupelně okolo sebe
Odpovědět
@emanuellaa ja bych byl pro prohozeni obyvaku s kuchyni. a zrusil bych umyvatko v samostatnem WC, misto toho radeji mit vetsi technickou - ta technicka je mala a kazdy kousek navic opravdu ocenite (mame to podobne male)
Odpovědět
Budeme mit podobny, ale zatim je jen na papire :-)
Odpovědět
@emanuellaa já bych Teda taky ještě prohodil obývák s kuchyní, to okno malý v kuchyni zrušit a dát tam TV, aspoň to bude zapuštěný a nebude nikoho u televize rušit vareni
Odpovědět
@mirekb @melin6 myslíte to tak, že by se vlastně vcházelo přímo do kuchyňské linky ? Jaký tvar kuchyně by jste tedy dali?
Odpovědět
Takhle to budeme mit my. Nejde sem vlozit pdf, tak je to mizerna kvalita :-(
Odpovědět
@emanuellaa jo jo, ja bych tam dal kuchyn a ne obyvak. takhle by porad nekdo chodit pred televizi. A tvar kuchyne? no tak minimalne L, ale nechal bych to uz na kreativite lidi v kuchynskem studiu :-)
Odpovědět
Článek se načítá
@emanuellaa já bych dal buď do U se vstupem od dveří a bar k jidelaku a nebo do L a s ostruvkem ať je to otevřený na obě strany 😉
Odpovědět
@emanuellaa Mně osobně se to nelíbí ani trochu. Dispozice je zmatená, nejsou odděleny jednotlivé funkce bydlení. Ostatně nevíme ani, jaká je orientace ke světovým stranám, takže rady, co kam přemístit a jak to předělat, nejsou na místě. Doporučuji znovu a lépe..
Odpovědět
@mirekb já bych teda na kreativitu kuchyňských studíí nespoléhal. Za prvé mám pochybnosti o jejich odbornosti (kde by se vzaly tisíce opravdových designérů), za další - snaží se prodat co nejvíce a nejdráž a konečně: oni v té kuchyni vařit nebudou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@pepitocz Dovolím si nesouhlasit, že je dispozice zmatená. Ono taky to má jen 100m2. Jak tam chceš oddělovat jednotlivé funkce? To si dost dobře neumím představit a pokud už ano, tak jedině na úkor velikosti pokojů nebo dalších ústupků... @emanuellaa Za mě osobně raději vcházet do kuchyně než do obyváku... takto máte místo obyváku "chodbu" Si třeba představ, že se někdo dívá na telku a jiný mu tam chodí:-)
Odpovědět
@zuzana_ka Ono to jde i s 50m2. To, že lezu do domu mezi ložnicemi přímo naproti WC je apriori špatně bez ohledu na to, že bez znalosti pozemku, okolí a orientace se nelze k tomuto půdorysu nějak konstruktivně vyjádřit.
Odpovědět
@pepitocz nerikam spolehat na kuchynske studio, ale nechat si poradit - proc ne :-) ja s tim mam dobre zkusenosti, pani nam poradila opravdu dobre.
Odpovědět
@emanuellaa vstup do obýváku je divný - mezi sedackou a tv máte chodbu.. Ve variantě dvě si zkuste zvizualizovat tu chodbu s osmi dveřmi a sikminou..
Odpovědět
Profilova fotka
Musi byt bungalov ve tvaru ctverce? Mame maly dum 4kk plus pradelna o velikosti 88m2 a jsme maximalne spokojeni, oddelena spaci cast s zici, ale prave ma tvar obdelniku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?