Váš názor na nákres bungalovu

Profilova fotka
Dobrý den, kupujeme pozemek a zatím doma s chlapem kreslíme a vymyšlíme co kam dát, jak uspořádat místnosti aby nám to vyhovovalo skrz světové strany a tak. Jsme zatím v začátku a měníme to každou chvilku ale tohle se nám zatím zalíbilo nejvíce. Ložnici chceme dát dál od dětských pokoju i obýváku, obývák a kuchyň propojenou a takhle nám to zatím vyšlo. Chtěla bych znát jen vaše názory, vy co máte větší zkušenosti..jestli to není blbě řešené. Zatím to máme jen takhle na obyč. papíru tak snad to půjde přečíst 😎 zatím všem díky co poradí
Odpovědět
Dobrý den, napíšu pouze pár postřehů - nedávala bych WC ke vchodu (chodí se tam přes špinavou zónu), velice se mi osvědčila spíž, tu už bych dneska nedala, ideálně s větráním a zádveří se mi zdá hodně úzké, na umístění botníku, věšáku a tak, aby se tam pár lidí otočilo. Komory (technické) jsou super a nikdy jich není dost. :-) Jinak přeju ať se projekt i stavba vydaří a závidím Vám tuto fázi. :-) ;-)
Odpovědět
@lbartosova1 z kuchyně co nejkratší cestou na terasu! Tak jak to máš ty,to je špatně.A určitě wc ne do koupelny. My máme taky malé zádveří,ale platit desetitisíce navíc jen proto,aby jednou za onoho času se návštěva postupně yvzouvala/obouvala? Jsme rádi,že ho máme malé,je to velmi příjemné na uklizení - takže hned 2 bonusy.
Odpovědět
Profilova fotka
@martih dobrý den, děkuji za váš komentář. S tou špajzkou si taky nevím rady, jestli by ji využila. Kuchyň bude větší a budu tam z boku i velké skříně tak si zas říkám, když to dám vše tam jestli bych ji využila. Ale zas jak říkáte, ty místnosti navíc je vždycky hodí. Jen už nevím jak bych to tam udělala, to bych musela z té technické vzít kousek na špajz ale zas nevím kam bych nacpala dveře kudy tam 😎 @catle dobrý den, s tou kuchyni už to asi vymyslet nepůjde. Obývák musíme mít vyřešený takto skrz světové strany. Na pozemku co kupujeme je už postavená pergola i s kuchyní, tak když přijde návštěva tak by se stejně sedělo v té pergole než v terase. Teda takhle s tím počítáme 😃 a WC do koupelny stále váháme jestli tam teda neudělat dveře do chodby aby byl záchod samostatný. A díky za názory. Jsem ráda, za jakykoliv komentář, pak nad tím budeme přemýšlet co by bylo možná špatně.
Odpovědět
@lbartosova1 me treba prijde blbost delat samostatnou technickou mistnost na pracku uprostred baraku. Bud bych ji zrusila uplne, nebo bych tam dala zachod a pracku presunula do technicke u dveri. Navic tam nemas zadne okno a pokud budes mit i susku, tak tam bude hodne vlhko.
Odpovědět
@lbartosova1 urcite bych rozsirila zadveri-tak abyste mohli mit po cele stene ulozny prostor a nepozabijeli se tam. Posunula bych stenu za sedackou a udelala niku pro vestavnou skrin-bude to opticky hezke a stejne mate dost daleko od sedacky k televizi. Misto TM s prackou bych udelala satnu, taky bych kvuli hluku nedavala sprchu na stenu s loznici...ale to se da technicky vyresit. Nakonec bych dala posuvne dvere do obyvaku, abyste meli moznost zavrit, odhlucnit.
Odpovědět
Tak jsem zkusil přikreslit co by se mi tak líbilo změnit :) V zádveří vytvořit prostor na věšák s botníkem a zároveň prostor na skříň v ložnici. Zrušil bych WC v koupelně a udělal bych ho samostatné se vstupem z chodby. Sice máte v domě ještě jedno samostatné, ale osobně jsem prostě proti spojí těch dvou místností :) Malou technickou místonost s pračkou bych udělal přístupnou šoupačkama z koupelny, protažením výklenku na sprchu si můžete udělat walk-in sprcháč :) Výklenek na dveře do pokojů bych protáhnul, aby se ke stěně dali dát nějaké skříňky, věšák, cokoliv. Obecně se moc nedoporučuje dávat dveře do místonosti do úplného rohu, je lepší tam nechat aspoň těch 30cm. A jak už tu psali přede mnou - posunout stěnu v obýváku a dát prostor pro skříň, možná i trochu rozšířit tu chodbu. A dát šoupačky, ať se dá obývák hlukově odstínit od zbytku domu. Jinak to nemáte vymyšlené špatně, ještě bych zkusil popřemýšlet nad umístěním umyvadel, jestli by nešli dát na protější stěnu. Ušetříte tím několik metrů trubek a věřte mi že je strašně otravné čekat, než vám doteče teplá voda :)
Odpovědět
Profilova fotka
@31712 dobrý den 😊 děkuji vám, že je si dal praci a ukázal nám jak by to šlo jeste změnit. To co jste navrhl, není vůbec špatné a až přijede chlap z práce hned mu to ukážu. Jsem vážně rada za jakýkoliv postřeh a změnu. Přece už někteří z vás bydli v baráku a máte víc zkušenosti než my. Ještě jednou diky.
Odpovědět
Profilova fotka
@31712 tak jsem to ukázala manželovi a řekl, že to je super. Tak díky, překreslíme to a ještě šoupneme nejspíš sprchu víc do koupelny a uděláme do ložnice ještě jednu jednu menší vestavěnou skříň. Sprcha by byla moc dlouhá 😃 tak ještě jednou diky, hned mi to přijde praktičtější a líp vyřešené.
Odpovědět
Profilova fotka
Máte to velmi podobné našemu bungalovu, akorát my máme čtvercovou chodbu, můžete kouknout do albumů.
Odpovědět
Zatím nestavíme, ale až se toho dočkáme, tak to takhle asi taky zvolíme :-) Přijde mi to fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
@evita_ij dobrý den, zrovna dnes ráno jsem vám koukala na profil a prohlížela fotky. Objevila jste se mi na hlavní stránce a taky jsem si říkala, že je to podobný a hned jsem si vás hodila do sledování 😇
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Obnovuji diskuzi. @31712 dobrý den, projekt už máme vyrizený a moc děkuji za vaše rady.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?