Názor na projekt

Ahojte, tak u nás už hotovo. :-) :-p Ale musím říct, jak na ty domy ( projekty ) neustále koukám tak se mi neustále líbí něco jiného. Doufám, že nemám už projektovou slepotu a dům bude vyhovovat :-N
Odpovědět
Já bych u přízemí vytkla přístup do domu přes garáž, kdy buď půjdete ve špinavých botech domem a nebo se budete muset zouvat v garáži a boty si v ruce nosit do předsíně.
Odpovědět
To máte pravdu. Ale říkám si, že pořád lepší než aby tam dveře nebyly. Přece jen, jak často parkujeme v garáži ....
Odpovědět
Profilova fotka
@marcel85 stačilo by prohodit zádveří s TM, abyste z garáže šli v botech/s botami v ruce jen kousíček 😉
Odpovědět
@zmrz_lina To určitě varianta je. Ale... nebylo by to tak pěkné jít se zádveří vstup by byl proti zdi. Tak se jde přímo rovně a bude to tak pěknější než chodit do L. TM je pod koupelnou, tedy hned teplá voda a je tam shoz prádla. Ale díky za připomenutí taky jsem nad tím hodně uvažoval.
Odpovědět
k čemu je místnost 1.06 ?
Odpovědět
@subsomi Taková menší šatna. Jaká je Vaše myšlenka ? udělat sprchový kout místo ní a zvětšit spíž ?
Odpovědět
@marcel85 ja bych zrusil 1.06 prohodil zádveří a Tm. Zádveří bych zvětšil a mel do nej dva vstupy a vyřešený problém...
Odpovědět
K tomu vstupu z garaze bych rekla ze i tato varianta ma sve vyhody. Az budete grilovat a delat akce na zahrade, navstevy mohou jit v botech pres garaz na wc a nemusi se motat celym domem. Znami to takto maji, vsichni jim to zprvu kritizovali a ted si to pochvaluji ;-)
Odpovědět
Já osobně bych zúžila zádveří ( i s vestavěnou skříní je tam dost místa), na stejnou úroveň, jako je zeď u schodů a prohodila TM s koupelnou ( chtěla bych v koupelně to větší okno), klidně tam ke koupelně vykousnout i tu šatničku , za ní sprcháč. Zvětšila by se TM a vyšel by i shoz prádla z horní koupelny. Jak umístíte TV a sedačku?
Odpovědět
@galon Zdravím, sedačka rohová pod oknem a televize vedle krbu (chodbová příčka).
Odpovědět
@kattyd Taktéž jsme tohoto názoru :-)
Odpovědět
To budete mít TV naproti velkému oknu, to není nejlepší řešení.
Odpovědět
Článek se načítá
To okno nebude velké, je jen podlouhlé. Něco jak na obrázku. Budeme mít venkovní žaluzie ( rolety ) takže když budeme chtít ráno koukat na tel. tak zasuneme :-)
Odpovědět
To je hezky vymyšlené.
Odpovědět
@marcel85 jako šatna je to v tom prostoru k ničemu a malé :-( šatna se hodí hned do zádveří jinak z toho není šatna, ale skladiště všeho.... (bohužel) Udělala bych pod schody vstup do TM (posunout na místo koupelny), koupelnu místo chodbičky a chodbu celou jako zádveří, tím by byl vstup do garáže a ven ze stejného protoru
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?