Názor na půdorys domu

Zdravím, chtěl bych znát váš názor na tento půdorys. Je to cca 11x16m. A někdo mi říkal že ty pokojíčky, by mohli být menší, tím pádem bych se dostal třeba na 11x15 (nebo 14). Jinak nevim jak je to s rozměrama ostatnich pokoju, snad budou stačit. Jinak kotel bych dal do tech.mistnosti (tam kde je druhy záchod). Okna jsem zatím nedával (ale budou :D ). Budu rád za všechny názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Ta chodba do obýváku je zbytečně široká, tam by to šlo zúžit. Ty výkusy v pokojích nechápu, k čemu je to dobré? V koupelně to 1,8x1,4 m je sprcháč? Pokud ano, je zbytenčně obrovský, Pokud je to rohová vana, pak nechápu tu vanu vpravo. Takže koupelna by šla taky zúžit. Takže klidně bych celý dům zprava o 1m zmenšila a nějak učesala ty pokojíky, aby tam nebylo takových výkusů
Odpovědět
Já bych pokoje určitě nezmenšovala, ale nechápu tam ty výřezy a snažila se to nějak zarovnat. Jinak co se týče rozložení nábytku v dětských pokojích, tak mi to přijde také nesmyslné ( nedávala bych postele hned vedle sebe, ikdyž je mezi nima zeď. Jinak skříně v d. pokojích bych se také snažila zarovnat - třeba místo stolu - ke zdi, kde je zřejmě sprcháč, aby to prostě nevyčnívalo. Jinak by se mi asi nelíbilo, kdyby došla návštěva a šla tzv. přes soukromou zónu - ložnici. Radši bych přehodila s tou menší místností ( asi s šatnou u předsíně). K tomu samostatnému WC bych dala malé umyvadlo.
Odpovědět
Děkuji, na ten vykus v detskym pokoji jsem zapomněl, tam by byl normalne roh. Ano to vlevo je sprchac, dekuji zmensim. Nabytek jsem jen tak rozhazel, jen aby bylo poznat co je co. Takze urcite se s tim bude jeste hýbat. Jinak dekuji za nazory.
Odpovědět
@lasakma Sprchac urcite nezmensuj ak nemusis. 1,4x1,8 nie je zbytocny luxus, ale pohodlny sprchac.
Odpovědět
Já osobně bych se zamyslela ještě nad rozmístěním koupelny pokud chcete vanu i sprchovy kout. Při takto umístěné vaně nevim zda by byla pohodlně přístupná například při koupani malých dětí. A možná i dospělému by se do ní špatně chodilo. Jinak se ztotožňuji i s připomínkami zmíněnými výše
Odpovědět
@berrusska tak s tou vanou mě to ani nenapadlo, ale je pravda, že je přístupná jen z půlky 8-)
Odpovědět
@berrusska S tou vanou máte pravdu, my by jsme chteli rohovou (ale v programu nebyla), takze by byla zešikma a byl by větší přístup.
Odpovědět
@lasakma puvodni myslenka nejspis nebyla spatna, ale prijde mi, ze jsi nakreslil pravou cas a pak ukrajoval, skladal a dodelaval tu levou. Vstup, kuchyne, obyvak...OK. Loznice, proc ne...ale pokojiky, koupelna a TM jsou cik-cak, neusporadane, spatne vyuzitelne...zkus to zjednodusit. Jak vychazeji svetove strany?
Odpovědět
@bamak No nejak tak ze pravy horni roh by byl sever, ale prave terasu by jsme takhle chteli mit situovanou na tu stranu jak je.. Takze jsem zacinal kreslit od ni a postuppval jsem pres pokoje a koncil jsem obyvakem a kuchyni.. Nechaval jsem se inspirovat temito..
Odpovědět
Ahojte s týchto dvoch by som si vybrala ten prvý. Co by sa dalo ešte zmeniť tak je prepojiť kúpeľňu so spálňou a rodicia budú mať vlastnú kúpeľňu stačia vám tam aj 60-tky dvere. Ďalšiu vec co by som spravila tak útla s tej technickej miestnosti na úroveň dveri a komín a krb posunúť viac k oknu, telka sa Vám tam ešte dá a otvoríte si tak pekne priestor.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?