Názory na půdorys bungalov 4+kk

Minule jsem vkládala půdorys a na základě doporučení jsem to v rámci možností opravila, prosím tímto o zhodnocení. Jenom pro upřesnění dodám naše požadvky: - krytá terasa - 2 x WC - koupelna, WC, kuchyň v jedné linii Děkuji moc za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Mi se zdá, že tam máš málo oken. WC v zádveří bych řešil zarovnáním bez výkusu a otevíráním ven - opticky se zvětší vstup. Zkus doladit rohy v zádveří a chodbě - nějak na sebe nenavazují.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevidím technickou místnost
Odpovědět
podle mě to je překombinované, moc zbytečných rohů atd máte k dispozici cca 130M2 což si myslím na 4KK dostačuje a dalo by se to vyřešit lépe
Odpovědět
Profilova fotka
naši měli byt 120m2, bylo to 4kk a rozhodně tam pokoje neměli ubohých 10m. pokoje tam byly královské paláce. předělala bych to. ta chodbička s nezarovnanými rohy vyloženě bije do očí.
Odpovědět
ty pokoje, to je opravdu hrůza? kolik má na šířku? 2m? a ta chodba a každá stěna jinak,nezarovnaná. Mě se to nelíbí.
Odpovědět
mne osobne sa tento projekt nepaci. vsade rozne rohy a kuty, malo okien, chyba technicka miestnost.. Co tak pozriet si typove domy, najst nejaky zaujimavy a upravit podla seba? npr. projekt o120/eko120 . trochu upravit kupelkovu cast a mas aj splnene svoje podmienky
Odpovědět
Taky se mi to nelíbí. WC v zádveří je takto úplně k ničemu....ze zahrady stejně budete courat přes obyvák a jinak tam taky nikdo nepůjde. Pokoje velmi malé, úzké, jeden na SV...tam bude světlo max do devíti dopoledne. Kuchyně s jídelním stolem poměrně velká, uprostřed nevyužítá plocha větší než pokoje a velmi málo prostoru v kuchyni, stůl natlačený na zreď. Chakási "chodba" do obyváku, tam je jedno okýnko, ještě malé, nebo zakryté sedačkou.....žádná technická místnost. Já si myslím, že byste měli jít rovnou za architektem, nebo si vybrat nějaký typový a zkusit ho trochu upravit.....ale toto se vám nepovedlo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?